Şarköy’deki Orman Yangını, Ekiplerin Yoğun Mücadelesiyle Kontrol Altına Alındı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde 15 Temmuz’da başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alındı. Valilik, soğutma çalışmalarının devam ettiğini ve vatandaşları olumsuz durumları 112’ye bildirmeye davet etti. Yangınla mücadele eden herkese teşekkür edildi.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 15 Temmuz'da başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun

Şarköy’de Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde, 15 Temmuz’da başlayan orman yangınına müdahale eden ekipler, etkili çalışmaları sayesinde durumu kontrol altına aldı.

Tekirdağ Valiliği, Şarköy’de meydana gelen yangının geniş bir alanı etkilediğini ve ilgili personelin kesintisiz çabalarıyla yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Ayrıca yangının yeniden çıkmasını engellemek amacıyla soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Valilik, vatandaşların bölgedeki herhangi bir olumsuzluk söz konusu olduğunda 112 Acil Çağrı Merkezi ile irtibata geçmelerini istedi.

Yangına karşı gösterilen mücadelede emeği geçen başta Orman Teşkilatı olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara, zorlu koşullarda özveriyle çalışan itfaiye personeli ve diğer yetkililere teşekkür eden bir açıklama yapıldı. Aynı zamanda, bu süreçte yanlarında olan vatandaşlara da minnet duyulduğu ifade edildi.

Ormanların Yeniden Canlandırılması İçin Çalışmalar Sürecek

Yangın bölgesindeki tedbirlerin devam edeceği ifade edilirken, ilerleyen süreçte ormanların yeniden canlandırılması için kapsamlı bir çaba sarf edileceği belirtildi. Açıklamanın son kısmında ise “Geçmiş olsun Tekirdağ. Geçmiş olsun Türkiye.” sözlerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı