Sarıgöl Devlet Hastanesi’nde Yeni Diş Röntgen Cihazı Hizmete Girdi
Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Fatih Zeren, Sarıgöl Devlet Hastanesi’nde panoramik diş röntgen cihazının yakın zamanda kullanılmaya başlandığını duyurdu.
Artık Çevre İllere Gitmeye Gerek Kalmadı
Ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde önemli bir adım atan Sarıgöl, bu yenilikle birlikte vatandaşların diş röntgeni için çevredeki ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklarını müjdeledi. Uzm. Dr. Zeren, yeni cihazın aktif hale gelmesiyle birlikte teşhis ve tedavi süreçlerinin daha hızlı gerçekleştirileceğini belirtti. “Hastalarımız, zaman ve maliyet açısından büyük bir avantaj elde edecek” dedi.
Yüksek Çözünürlükte Görüntüleme İmkanı
Panoramik diş röntgen cihazının tek seferde tüm çene yapısını görüntüleme yeteneği, hastalar için önemli bir avantaj sağlıyor. Zeren, cihazın dişler, çene kemiği ve çene eklemleri hakkında yüksek çözünürlüklü görüntü elde edebildiğini ifade etti. Özellikle çürük belirleme, gömülü dişlerin tespiti, çene kırığı analizi, implant yerleştirme planlaması ve ortodontik tedavi öncesi değerlendirmelerde önemli kolaylıklar sağladığını aktardı.
Modern Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti
İl Sağlık Müdürü Zeren, “Bu özellikleriyle ilçemize modern bir ağız ve diş sağlığı hizmeti kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Sarıgöl’e hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
MANİSA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ UZM. DR. MEHMET FATİH ZEREN, SARIGÖL DEVLET HASTANESİ’NDE PANORAMİK DİŞ RÖNTGEN CİHAZININ HİZMETE ALINDIĞINI AÇIKLADI.
MANİSA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ UZM. DR. MEHMET FATİH ZEREN, SARIGÖL DEVLET HASTANESİ’NDE PANORAMİK DİŞ RÖNTGEN CİHAZININ HİZMETE ALINDIĞINI AÇIKLADI.
FİBERGLAS OTOMOBİLDEN SONRA ŞİMDİ DE HELİKOPTER ÜRETİYOR
TEKİRDAĞ’DA DAHA ÖNCE FİBERGLAS OTOMOBİL VE DEV MOTOSİKLET KASKI ÜRETEN BOYACI, ŞİMDİ DE FİBERGLAS HELİKOPTER ÜRETİMİNE BAŞLADI.
TEKİRDAĞ’IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE BOYA USTALIĞI YAPAN ÜMİT MARANGOZ, 2 YILDIR FİBERGLAS ÜRETİMİYLE UĞRAŞIYOR.
DAHA ÖNCE YAPTIĞI FİBERGLAS OTOMOBİL VE DEV KASK ÇALIŞMALARIYLA DİKKAT ÇEKEN MARANGOZ, ŞİMDİ DE HURDALIKTAN ALDIĞI HELİKOPTERİ YENİDEN ÜRETMEYE BAŞLADI.
“FİBERGLAS ARABA ÜRETMEYE BAŞLADIK, HIZIMIZI ALAMADIK, ŞİMDİ DE HELİKOPTER ÜRETMEYE BAŞLADIK” DİYEN MARANGOZ, HELİKOPTERİN TAMAMEN RESTORASYONDAN GEÇECEĞİNİ BELİRTTİ.
MARANGOZ, ÜRETİMİNİ SÜRDÜRDÜĞÜ HELİKOPTERİN FARKLI AMAÇLARLA DEĞERLENDİRİLEBİLECEĞİNİ İFADE EDEREK, “HELİKOPTERİ ANTİKACI BİR ABİMİZDEN ALDIK. HURDAYA VERİLMİŞTİ, GÖRSELİ FİBER BİR ÜRÜNDÜ. ŞİMDİ BU ÜRÜNDEN KOMPLE RESTORASYON YAPACAĞIZ. BOYAYACAĞIZ, KAPILARINI AKTİF HALE GETİRECEĞİZ. DAHA SONRA KALIP ALIP ÜRETİME GEÇECEĞİZ. BU ÜRÜN BUNGALOV YAPILABİLİR, KAFE YAPILABİLİR, SİMÜLATÖR OLABİLİR. HAVUZ KENARINDA BİR GÖRSEL OLARAK DA KULLANILABİLİR. YANİ TAMAMEN MÜŞTERİNİN İSTEĞİNE GÖRE SİSTEMİ KURUYORUZ” DEDİ.
YAPTIKLARI İŞİN HER GEÇEN GÜN BÜYÜDÜĞÜNÜ İFADE EDEN MARANGOZ, YENİ HEDEFLERİNİ DE PAYLAŞTI. MARANGOZ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “1 OCAK’TAN SONRA ALLAH İZİN VERİRSE BİTİRMİŞ OLURSAK SATIŞA SUNACAĞIZ. BU İŞE GİRDİKTEN SONRA UFKUN AÇIK OLDUĞUNU ANLADIK. BU SİSTEM HER BOYUTA DÖNÜYOR. ŞİMDİ ÇOK FARKLI PROJELERİMİZ VAR. BİR ARABAYLA HEVES OLARAK BAŞLADIK, ŞİMDİ HELİKOPTER. BELKİ BİR UÇAK, BELKİ TANK, BELKİ DAHA DEĞİŞİK BİR ARAÇLA TEKRARDAN PİYASAYA ÇIKMAK İSTİYORUZ” DEDİ.
DAHA ÖNCE DEV MOTOSİKLET KASKI ÜRETEN MARANGOZ, BU ÜRÜNÜN DE PATENTİNİN TAMAMEN KENDİLERİNE AİT OLDUĞUNU SÖYLEYEREK, “İSTER KAFE YAPABİLİRLER, İSTER MOTOSİKLET PARKI, İSTER HAVUZ YA DA BARBEKÜ. BU KASKIN PATENTİ BİZDE. SADECE BİZ ÜRETEBİLİR VE BİZ SATABİLİRİZ. BUNU KENDİ ELİMİZLE ÜRETTİK, HİÇ ROBOT KULLANMADIK, SIFIRDAN ÇALIŞARAK İMAL ETTİK” İFADELERİNİ KULLANDI.
FİBERGLAS ARAÇLARININ YOĞUN İLGİ GÖRDÜĞÜNÜ BELİRTEN MARANGOZ, ŞU ANA KADAR 250’YE YAKIN ÜRÜN ÜRETTİKLERİNİ DİLE GETİREREK, “HELİKOPTERİ ÜRETİM HALİNE GETİRİP YURT İÇİ VE YURT DIŞINA KADAR SATMAYI PLANLIYORUZ. FİBERGLAS ARAÇLARIMIZ İLGİ GÖRÜYOR, ŞU ANA KADAR 250’YE YAKIN ARAÇ VAR ELİMİZDE. PİYASAYA SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” DEDİ.












