Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Altun, Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni ek binasını inceledi.

Editör
2 Dakika Okuma
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Altun, Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni ek binasını inceledi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi’ne yeni yapılan ek binasında incelemelerde bulundu.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan ile birlikte yakın zamanda hasta alımına başlanacak olan ERÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni yapılan ek binasını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. 41 bin metrekare kapalı alanı ve 399 diş üniti sayısı ile Türkiye’nin en büyük diş hastanelerinden biri olma özelliği taşıyan hastane binasını inceleyen Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültemizin yeni yapılan binasıyla birlikte hizmet kalitesini, hizmet süreçlerini daha üst seviyeye taşımaya çaba gösteriyoruz. Diş Hekimliği Fakültemizin toplam kapalı alanı, yeni yapılan bina ile birlikte 41 bin metrekareye ulaşmış oluyor. Hem ünit sayısında hem de kapalı alan açısından Türkiye’nin lideri konumuna geliyoruz. Bu da bizim için son derece önemli. Bu tesisin kazandırılmasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’na, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e çok teşekkür ediyorum. Özellikle Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, belediye başkanlarımız ve sayın bakanlarımız bu süreçte hep yanımızda oldular. Bu bizim için son derece kıymetli. Diş Hastanemizin sağlayacağı hizmetlerden dolayı sadece Kayseri olarak değil, tüm bölgeye de hitap eden bir imkâna sahip olmuş oluyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş