Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sapanca’da Jandarma Operasyonunda Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Yapan Şahıs Tutuklandı

    Sakarya’nın Sapanca ilçesinde jandarma, silah ve mühimmat kaçakçılığı nedeniyle 51 yaşındaki F.P.’nin evinde kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Elde edilenler arasında Glock tabancalar, makineli tabancalar ve av tüfekleri yer aldı. F.P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Sakarya'nın Sapanca ilçesinde jandarma, silah ve mühimmat kaçakçılığı nedeniyle 51

    Sakarya’da Silah Kaçakçılığı Operasyonu: F.P. Tutuklandı

    Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı belirlenen 51 yaşındaki F.P. isimli şahsın evinde büyük bir cephanelik bulundu. Şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Operasyon ve Ele Geçirilen Malzemeler

    Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, Sapanca’da silah ve mühimmat kaçakçılığını önlemek amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttü. Düzenlenen operasyonda, F.P. isimli şüphelinin ikametgahında yapılan incelemelerde 3 adet ruhsatsız Glock marka tabanca, 1 adet ruhsatsız makineli tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, toplamda 4 adet ruhsatsız av tüfeği ve 344 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. Ayrıca, 1 adet makineli tabanca şarjörü, 4 adet tabanca şarjörü, 160 adet boş kovan, 80 adet fişek çekirdeği ve 26 adet av tüfeği fişeği de bulundu.

    Adli Süreç ve Tutuklama

    Ele geçirilen tüm silah ve mühimmata el konulması ile birlikte, F.P. hakkında adli işlemler başlatıldı. Yapılan sorgulamanın ardından, şüpheli mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Sapanca ilçesinde gerçekleştirilen bu operasyon, kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.