Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlıurfa’da Düğün Eğlencesinde Park Yeri Tartışması Kanlı Bitti: 7 Yaralı!

Şanlıurfa’nın Seyrantepe Mahallesi’nde düzenlenen sünnet düğününde davetlilerle park yeri yüzünden tartışan Mehmet E., av tüfeğiyle kalabalığa ateş açtı. Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 7 kişi yaralanırken, 3’ünün durumu ağır. Olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.

Şanlıurfa'nın Seyrantepe Mahallesi'nde düzenlenen sünnet düğününde davetlilerle park yeri yüzünden

Şanlıurfa’da Düğün Öncesi Gerilim: Davetlilere Silahlı Saldırı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, bir sünnet düğününde yaşanan talihsiz olayda, park yeri sorunu nedeniyle bir komşu, davetlilere ateş açtı. Olayda, kadınlar ve çocuklar da dâhil olmak üzere 3’ü ağır toplam 7 birey yaralandı.

Tartışma Sonrası Silah Sesleri

Edinilen bilgilere göre, olay Seyrantepe Mahallesi’nde gelişti. Burada, lokal bir sokakta yapılan sünnet düğünü sırasında kalabalık müzik eşliğinde eğlenirken, apartmanda yaşayan Mehmet E. isimli bir kişi eve döndüğünde düğün yüzünden park yeri bulmakta zorlandı. Bu durum, düğün sahipleriyle aralarında gerginlik yaşanmasına neden oldu. Gerginliğin ardından, şahıs av tüfeğini çıkararak kalabalığın üzerine ateş açtı.

Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

Saldırı sonucunda, ilk tespitlere göre 7 kişi, aralarında kadınlar ve çocukların da bulunduğu kısımda yaralanmış durumda. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralılara yapılan ilk müdahale sonrasında, sağlık ekipleri onları ambulanslarla hastaneye taşıdı. Tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis, Saldırganı Arıyor

Olayın ardından, polis ekipleri, saldırgan Mehmet E.’yi yakalamak amacıyla geniş çaplı bir araştırma başlattı. Şanlıurfa’da yaşanan bu olay, düğün merasimlerini gölgeleyen talihsiz bir durum olarak kayıtlara geçti.