Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da Motosikletli Öğrencinin Ölümünden Sorumlu Ambulans Sürücüsü Tutuklandı

Samsun’da 19 yaşındaki Nijat Kazimli’nin motosikletine çarpan ambulans sürücüsü Şakir Ü. tutuklandı. Kaza, ambulansın kırmızı ışıkta geçmesi sonrası meydana geldi. Kazimli, hastanede hayatını kaybetti.

Samsun'da 19 yaşındaki Nijat Kazimli’nin motosikletine çarpan ambulans sürücüsü Şakir

Ambulans Kazasında Genç Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Samsun’da meydana gelen üzücü bir trafik kazasında, 19 yaşındaki OMS Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Nijat Kazimli, hayatını kaybetti. Olay, 19 yaşındaki motosikletli gencin, ambulans sürücüsünün kırmızı ışıkta geçmesi sonucu yaşanan çarpışmada aldığı ağır yaralar sonrası gerçekleşti.

Kazanın Detayları

Kaza, Samsun’un Atakum ilçesindeki Körfez Mahallesi’nde dün gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Sinop’tan bir hastayı alarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne bırakan ambulans şoförü Şakir Ü. (39), dönüş yolunda OMÜ Rektörlük Kavşağı’nda kırmızı ışığı ihlal etti. Bu sırada, Nijat Kazimli’nin (19) kullandığı 48 ADC 584 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kaza sonrasında ağır yaralanan Kazimli, hastaneye kaldırılmasına rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından ambulansın sürücüsü Şakir Ü., gözaltına alındı.

Adalet Süreci Başladı

Soruşturma süreci kapsamında, ambulans sürücüsü “taksirle adam öldürmek” suçlamasıyla Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu acı kaza, genç bir hayatın sona ermesine sebep olurken, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanın ardından, olayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.