Samsun’da bir okulda yaşanan kavga ihbarı sırasında, polislere unutulmaz bir sürpriz yapıldı. Öğrenciler, polislere çiçek verdikten sonra pasta keserek, Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladılar.
Canik ilçesindeki Şehit Tayfun Pekel Anadolu Lisesi’nde, öğrenciler ve öğretmenler tarafından düzenlenen özel bir etkinlikte, okul polisi Murat Kaya onurlandırıldı. Kavga ihbarı üzerine hızla olay yerine ulaşan polis memuru Murat Kaya, okul koridorunda öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan sürprizle karşılaştı.
Öğrenciler, polis memurunun bayramını kutlayarak çiçek takdim etti ve pasta kesimi gerçekleştirdi. Etkinlikte müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. 27 yıllık tecrübeye sahip polis memuru Murat Kaya, desteği ve kutlama için öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.