Samsun’da Hapiste Olan Uyuşturucu Kaçakçısı Yeniden Ele Geçirildi

1 Min Read

Samsun’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs Yeniden Ele Geçirildi

Samsun’da uyuşturucu maddeyle ilgili suçlardan ötürü 16 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan bir kişi, tekrar uyuşturucu ile yakalandı.

Narkotik Ekiplerinin Başarılı Operasyonu

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda M.B. (30) isimli şahsın ikametinde detaylı bir arama yaptı. Yapılan bu arama neticesinde 8,2 gram sentetik kannabinoid, 0,12 gram metamfetamin ve 3 adet sentetik ecza bulunarak el konuldu.

Gözaltına Alındı, Adli Süreç Başlatıldı

Ekipler, M.B.’nin daha önce ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 16 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ile arandığını tespit etti. Gözaltına alınan hükümlü hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Bu gelişmeler, Samsun’daki uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam ettiğini göstermektedir.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version