Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası Başladı, 1.700 Sporcu Yarışacak

    Samsun’da başlayan 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası’na 1,700 sporcu katılıyor. Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, 25 gün sürecek etkinliğin A, B ve C kategorilerinde düzenleneceğini, A kategorisinde alınacak puanların milli takıma seçilme açısından önem taşıdığını belirtti.

    Samsun'da başlayan 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası'na 1,700 sporcu katılıyor.

    **Samsun’da 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası Başladı**

    Samsun ilinde hoyrat bir mücadeleye ev sahipliği yapan 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası’nın 2. etabı, bugün start aldı. Bu organizasyonda toplamda 1.700 sporcu, kıyasıya yarışacak.

    3 Kategoride Rekabet

    Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona, 1-25 Ağustos tarihleri arasında sürdürülüyor. Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan etkinlik, üç farklı kategoride; A, B ve C sınıflarında düzenleniyor. Her bir kategori kendi içinde dereceye girecek sporcularını belirleyecek.

    Gelecek Etaplar Ankara’da

    Şampiyonanın ilerleyen etapları ise Ankara’da gerçekleştirilecek. Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, bu anlamda önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, “A, B ve C kategorilerinde yaklaşık 1.700 sporcu ile yarışacağız. Her kategoride kendi şampiyonları ve dereceye girenleri belirlenecek. 25 gün boyunca burada muazzam bir bilardo şöleni yaşayacağız. Özellikle A kategorisi, milli takıma seçilme açısından son derece kritik. Buradan elde edilen puanlar, ilerideki 3. ve 4. etapta alınacak puanlarla 2026 yılı Milli Takımının oluşumuna katkı sağlayacak. Tüm sporculara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı