Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun TSO, İş Dünyası için Müşteri İlişkileri ve Satış Teknikleri Eğitimi Gerçekleştirdi

    Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz Projesi kapsamında “Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi” eğitimi düzenledi. Eğitimin eğitmeni Şehnaz Dereli, satış ve müşteri ilişkilerinde etkili yöntemleri anlattı. Başkan Salih Zeki Murzioğlu, üye memnuniyetini ön planda tutarak eğitimlerin süreceğini vurguladı.

    Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz Projesi

    Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi çerçevesinde, iş dünyasına hitap eden “Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi” eğitimi gerçekleştirildi.

    Samsun TSO’nun koordinasyonundaki Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi, oda üyelerine yönelik eğitimler sunmaya devam ediyor. İlgili program, firmaların ticari becerilerinin artırılması ve rekabet avantajlarının güçlendirilmesi için “Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi” temalı bir eğitim düzenlendi. Ücretsiz olarak sunulan bu yılın üçüncü eğitiminde, iş dünyasının profesyonellerine hitap eden eğitmen Şehnaz Dereli, “Etkili Satış Teknikleri”, “Müşteri İkna Yöntemleri”, “Müşteri Sadakati ve Memnuniyeti”, “Dijital Satış Kanalları”, “Online Müşteri İlişkileri” ile “Müşteri Sadakati Oluşturma Stratejileri, Müşteri Memnuniyeti Ölçme ve Geri Bildirim Toplama” konularında sunumlar gerçekleştirdi.

    “Üye memnuniyeti önceliklerimizin başında”
    Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, işletmelerin rekabet edebilirliğini artırmak amacıyla oda üyelerine sürekli eğitimler sağladıklarını ifade etti. Gerçekleştirilen eğitimin önemine dikkat çeken Murzioğlu, “Odamız, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi’nin koordinatörüdür ve bu çerçevede eğitimler düzenleyerek üyelerimizle buluşmayı sürdürüyoruz. Üye memnuniyeti, öncelikli hedeflerimizden biri. Müşteri memnuniyeti ya da satış teknikleri konusunda, daha bilinçli hareket etmek isteyen üyelerimiz için bu eğitimi organize ettik. Amacımız, üyelerimizin doğru bilgiye yatırım yaparak risklerini azaltmalarını ve en iyi fırsatları yakalamalarını sağlamaktır. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda farklı konularda eğitim düzenlemeye devam edeceğiz,” diye konuştu.