Sakaryaspor Yönetimi Değişti, Şehri Harekete Geçirdi
Sakaryaspor’daki yönetim değişikliği krizinin ardından şehirde önemli adımlar atılmaya başlandı. Sakarya Valisi Rahmi Doğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Rüstemler Tesisleri’nde futbolcular ve teknik ekiple bir araya gelerek, takıma destek verdiler. Bu buluşmanın esas amacı, yaklaşan Hatayspor maçı öncesinde oyunculara yüksek bir motivasyon sağlamaktı.
Takım Bir Şehir Markasıdır
Başkan Yusuf Alemdar, teknik heyet ve futbolcularla sıcak bir ortamda buluşarak, Sakaryaspor’un sadece bir futbol takımı değil, aynı zamanda şehrin bir markası olduğunu vurguladı. Alemdar, “Buraya çok olumlu bir ruh haliyle geldim. Sezon öncesi Bolu kampında da ifade ettiğim gibi, bu takımın başarısını isteyen herkes için kapımız açıktır. Sakaryaspor, geçmişte birçok başarıya imza atmış ve ülke sporuna sayısız yetenek kazandırmış bir kulüptür,” diyerek takıma olan güvenini dile getirdi.
Her Zaman Yanınızdayız
Futbolculardan zorluklara karşı ortaya koydukları mücadele için teşekkür eden Alemdar, mali kaygılara ilişkin de güvence verdi. “İlk buluşmamda da söylediğim gibi, burada kimse mağdur olmayacak. Bu konudan emin olabilirsiniz. Zor günlerde bile elinizden geleni verdiniz, emek harcadınız. Bugünü bir dönüm noktası olarak görün ve sahaya odaklanın. Birlik olarak bu takımı daha da güçlendireceğiz,” şeklinde konuştu.
Vali Rahmi Doğan ise, takımın durumunu yakından takip ettiklerini belirterek, “Sezon başından bu yana durumu izliyoruz. Bugün bulunduğumuz durum tatmin edici. Doğru destekle ve yüksek motivasyonla daha iyi başarılar elde edebileceğimize inanıyoruz. Her zaman yanınızdayız ve siz de üzerine düşeni yaptıkça güzel sonuçlara ulaşacağımızdan şüphem yok,” ifadelerini kullandı.
Buluşmanın ardından Başkan Alemdar, antrenman öncesinde futbolculara baklava ikram etti. Ziyaret, Vali Doğan ve Başkan Alemdar’ın teknik heyet ve futbolcularla birlikte çektirdiği toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.


