Çarşamba Ticaret Borsası’ndan Batum Ziyareti
Çarşamba Ticaret Borsası’nın (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ile birlikte Meclis Başkanı Hacı Toraman ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Batum’da gerçekleştirdikleri iş gezisi sırasında BATGİAD Türk Gürcü İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Dikme’yi ziyaret etti.
Ticari İlişkiler ve İş Birliği Üzerine Değerlendirmeler
Ziyaret kapsamında Türkiye ile Gürcistan arasındaki ticaret ilişkileri, bölgedeki iş birliği olanakları ve iki ülke arasındaki ortak projelerin geliştirilmesi konuları ele alındı. Ayhan Dikme, yapılan ziyareti değerlendirdi ve BATGİAD olarak bölgedeki ekonomik iş birliğini güçlendirmek için çabalarına devam ettiklerini vurguladı.
Verimli Görüşmelerle Ticaretin Gelişmesi Amaçlanıyor
Çarşamba Ticaret Borsası heyeti, Batum’daki bu görüşmenin bölgesel ticaretin geliştirilmesi ve iş dünyası arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi açısından oldukça faydalı geçtiğini ifade etti. Bu tür etkinlikler, iki ülkede de ekonomik ilişkilerin daha da derinleşmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.


