Sakaryaspor ve MKE Ankaragücü teknik direktörleri maç sonrası düşüncelerini paylaştı

Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Sakaryaspor, MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, hakem hatalarına dikkat çekerken, Sakaryaspor’un teknik direktörü İlker Püren, maçı kaybetmeleri durumunu eleştirdi ve ekiplerinin daha iyi performans sergileyeceğini belirtti.

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Sakaryaspor, MKE Ankaragücü ile 2-2

Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında gerçekleşen Sakaryaspor ile MKE Ankaragücü arasındaki mücadele sonrasında her iki kulübün teknik direktörleri görüşlerini paylaştılar.

Maç, Sakaryaspor’un ev sahipliğinde gerçekleşti ve 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. MKE Ankaragücü’nün teknik direktörü Mustafa Dalcı, basın toplantısında yaptığı açıklamada,Bu maçı konuşmak istediğini belirtti ancak olayların maçın önünü kapattığını kaydetti. Dalcı, “Gerçekten üzgünüm, ideal şartlarda bir karşılaşmayı anlatmayı tercih ederdim. Özellikle maçın 65. dakikasından sonra yaşanan hakem kararları, skoru olumsuz etkiledi” ifadelerini kullandı. Ayrıca, ilk golde var olması gereken VAR sisteminin devreye girmediğine dikkat çekti. Bunun yanı sıra, maçı geride bıraktıklarını vurgulayarak yeni mücadelelere hazırlanmaya odaklanacaklarını dile getirdi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren ise maçın rekabetçi ve keyifli geçtiğini ifade etti. Takımının ilk yarıda daha baskın bir oyun sergilediğini belirten Püren, “Futbolda bir anlık dalgınlıkları ağır kayıplarla telafi edebilirsiniz. Bülent’in sakatlanma durumunda VAR’a gitmemek akıllarda soru işareti bıraktı” dedi.
Püren, geldiği günden bu yana takımının kazanmaya başladığını, yeni oyuncularla birlikte daha verimli bir performans göstermeyi hedeflediklerini aktardı. “Önümüzdeki süreçte Sakaryaspor’un daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.