### MTB Eliminator Dünya Kupası Takvimi Açıklandı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bisiklet tutkunlarının merakla beklediği MTB Eliminator Dünya Kupası’nın tarihini duyurdu. Başkan, şampiyonanın 10 Ağustos Pazar günü Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde yapılacağını ve bu etkinliğin büyük bir heyecan yaratacağını ifade etti.
### Sakarya, Dünyaca Ünlü Bir Yarışa Ev Sahipliği Yapacak
Sakarya, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenecek olan MTB Eliminator Dünya Kupası’na ev sahipliği yaparak, dünyanın en önemli bisiklet yarışlarından birine daha imza atıyor. Bu prestijli organizasyonun takvimini paylaşan Başkan Alemdar, yarışın 10 Ağustos Pazar günü saat 18.30’da başlanacağını açıkladı. Etkinlik, Avrupa’nın en iyi bisiklet tesislerinden biri olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek.
Bu muhteşem organizasyonda yarışacak olan sporcular, dağ parkurunun zorluklarıyla mücadele ederken, dünya genelinden yapılacak canlı yayınlar ile bu heyecan, tüm Sakarya’yı saracak. Başkan Alemdar, “Dünyaca ünlü dağ bisikleti yarışçıları o gün Sakarya’da pedal çevirecek. Biz de bu muhteşem etkinliğin ev sahipliğini yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
### Konser Ücretsiz Katılım İmkanı
Yarışın hemen ardından, gençlerin idolü olan şarkıcı Emre Fel, vadiye gelerek sahne alacak. Katılımcılar, bu büyük organizasyona tamamen ücretsiz olarak katılabilecekler. Ayrıca, yarış sonrası 54 kişiye çekilişle bisiklet hediye edilecek.
Başkan Alemdar, “Bisiklet Şehri olarak adımızı duyuran Sakarya’mızda böylesine önemli bir organizasyon gerçekleştirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm Sakarya halkını 10 Ağustos’ta bu eşsiz heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı