Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Riyad’da Gerçekleşen İslami Dayanışma Oyunları’nda Balıkesirli Sporcular Altın Madalyalara Yürüdü

    Riyad’da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda Balıkesirli milli sporcular önemli başarılar elde etti. Alara Atmaca ve Kıvanç Kırtay eskrim branşında altın madalya kazanırken, Enes Kızılcık duatlonda gümüş, Dilara Kara ise 4. olarak dikkat çekti.

    Riyad'da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları'nda Balıkesirli milli sporcular önemli

    Riyad 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda Türk Sporcuların Başarısı

    Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde gerçekleştirilen Riyad 2025 İslami Dayanışma Oyunları, Balıkesirli sporcuların olağanüstü başarılarına ev sahipliği yaptı.

    Altın Madalyalar Balıkesirli Sporcuların Oluyor

    Kadın Flöre branşında yarışan milli eskrimci Alara Atmaca, sergilediği etkileyici performansla altın madalya kazandı. *Alara*, sıkı çalışmasının karşılığını alarak zafere ulaştı. Bir diğer milli eskrimci Kıvanç Kırtay ise, gösterdiği üstün performansla Türkiye’ye bir altın madalya daha kazandırmayı başardı.

    Duatlon’da Öne Çıkan İsimler

    Duatlon branşında mücadele eden milli sporcular da kazanımlarıyla dikkat çekti. Erkekler sprint yarışını gümüş madalya ile tamamlayan Enes Kızılcık, Balıkesir’i gururla temsil etti. Ayrıca, kadınlar kategorisinde yarışan Dilara Kara, gösterdiği başarılı performansla 4. olarak önemli bir başarıya imza atmış oldu.

    Bu oyunlar, Türk sporunun yurt dışında elde ettiği başarıların ve yeteneklerin bir nişanesi olarak dikkatleri üstüne çekiyor. Balıkesirli sporcuların elde ettikleri madalyalar, Türk sporunun uluslararası alandaki güçlenmesine katkıda bulunuyor.