PTT Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden başlatılan Yeni emekli kampanyasında emekli maaşını bu bankalar üzerinden alan vatandaşlara gelir belgesiz olarak verilen kredi limitlerinde yükselme meydana geldi.
Son dakika haberi ile birlikte yapılan yeni açıklamalarda PTT Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından yapılan yeni Kredi ödemelerinde 67.000 TL kredi işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için banka müşterisi olmanız halinde sizlere bu Kredi 24 ay vadeli olarak gelir belgesiz ödenecektir.
PTT üzerinden aynı zamanda Cep telefonunuz aracılığı ile birlikte SMS atarak da emekli kredisi başvurusunda bulunmanız mümkün olmaktadır. PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak 30 50 numarasına göndererek bu Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.
Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar ve emeklilere verilen maaş zamları ile birlikte nakit sıkıntısı yaşayan tüm emeklilere bankalar uzun vadelerde ödeyebilecekleri krediler hazırlarken düşük faizlerle diğer bankalar ile birlikte karşılaştırma yaptığımız zaman daha uygun kredi seçenekleri karşımıza çıkıyor.
Ptt İle Yeni Nesil Hizmetler


T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü yani kısa adıyla PTT, 1840 yılında kurulmuş olup o günden beri hizmet hayatına devam etmektedir. Önceleri yalnızca mektup, telgraf gibi yazılı dokümanların alınması ve gönderilmesinde tercih edilen PTT, çağın trendlerini yakalayarak birden fazla işlemi bünyesine katmıştır. Özellikle uygun fiyatlı posta, kargo gönderimleri için tercih edilen PTT şubeleri, artan bir hızla Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet göstermektedir.



İnsanlar Neden PTT Hizmetlerini Tercih Ederler?

PTT bünyesinden birden fazla işlem bulunmaktadır. Bunlar;

- Posta
- Banka
- Kargo
- Lojistik

olarak 4 ana başlıkta toplanır. İnsanların PTT’yi tercih etme nedenlerinin en başında, birden fazla işlemi aynı anda gerçekleştirebilme kolaylığının bulunur. Bu da PTT şubelerinden hizmet almayı oldukça cazip hale getirir.

PTT Şubeleri Çalışma Saatleri

PTT şubeleri, Türkiye’nin dört bir tarafında hizmet vermektedir. Şubelerde birden fazla işlem yapma imkânı bulan kullanıcılar PTT şubelerinin kaçta kapandığını merak ediyor. Biz de ptt kaçta kapanıyor? Sorusunun cevabını araştırdık.

PTT Kaçta Açılıyor? 

PTT şubeleri, yurt genelinde hafta içi 08:30 saati itibariyle hizmet vermeye başlıyor.

PTT Hafta Sonu Açık mı? 

PTT şubeleri, cumartesi ve pazar günleri genellikle kapalıdır. Ancak, belirlenen büyük PTT şubeleri, cumartesi günü de hizmet vermektedir. 

PTT Pazar Günü Açık mı? 

PTT şubeleri pazar günü çalışmamaktadır. 

PTT Kaçta Kapanıyor? 

PTT şubeleri akşam 17:00 itibariyle kapanıyor. 17:00 saatlerinden sonra işlemlerinizi online ya da ATM üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 
 
PTT İle Posta Gönderimi

Hem yurtiçi hem de yurtdışı posta hizmetleri ayrıca tebligat, telgraf gönderim ve alım işlemleri için PTT posta hizmetinden faydalanabilirsiniz. Kurumsal şirketler için ‘Kayıtlı Elektronik Posta’ hizmeti, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi işlemleri, güvenilir ve hızlı bir şekilde şubelerde gerçekleştirilir.
 
PTT İle Banka İşlemleri

Günümüzde bankacılık işlemleri azımsanmayacak ölçekte büyümektedir. Neredeyse günün her saati bankacılık işlemlerine ihtiyaç duyduğumuz düşünülürse, PTT sayesinde bu işlemlerin tamamı büyük bir kolaylıkla gerçekleştirilir. Tüm tahsilat işlemleri, ödeme işlemleri, sigortacılık işlemleri ve Hgs gibi birbirinden çeşitli hizmetleri güvenle kullanabilirsiniz.
 
PTT İle Kargo Gönderimi

İster yurtiçi ister yurtdışı gönderilerinizi, istediğiniz her yere PTT kargo ile ulaştırmak mümkün. Gönderilecek kargonun PTT şubelerinde gerçekleştirilen ölçüm işlemlerinden sonra, ücreti hesaplanır ve gönderi işleme alınır.

Hem uygun fiyatlı hem de güvenilir bir şekilde kargolarınızın adreslerine ulaşması için ilk adım gerçekleştirilir. Mektup, zarf gibi küçük ebatlı kargolardan büyük ebatlı kargo paketlerine kadar birbirinden çeşitli ürünlerinizin gönderimi için PTT Kargo hizmetini kullanabilirsiniz.

PTT İle Lojistik

İster denizaşırı ister kara ulaşımı olsun tüm lojistik işlemleri için PTT lojistik kullanılabilir. Hava, deniz, kara taşımacılığı, depo işlemleri, envanter işlemleri yapılan hizmetlerden bazılarıdır. Ayrıca gerekli hallerde vinç, forklift gibi araçlarla çalışmalar yapılarak, lojistik hizmetleri her yönüyle gerçekleştirilir. PTT lojistik hem Türkiye’de hem de uluslararası hizmet sektöründe çalışmalarına tüm hızıyla devam eder.

PTT Şubeleri Hakkında Genel Bilgiler

- PTT şubelerinin Türkiye'de hemen hemen her bölgesindeki şubelerinden hizmet alabilirsiniz.

- Kullanıcıların merak ettiği PTT kaçta kapanıyor? sorusunun cevabı 08:30 – 17:00 saatleri arasındadır. Bu saat aralığı tüm PTT şubeleri için geçerlidir.

- PTT şubelerinde adınıza hesap açtırabilir ve tüm işlemlerinizi daha kolay bir yoldan halledebilirsiniz.

- PTT ile kargo gönderimi yapmak oldukça ekonomiktir.

- Erişilebilir olması ve ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri bünyesinde barındırması sebebiyle tüm işlemlerinizi tek bir şubede halledebilirsiniz.

- PTT kart ayrıcalığından faydalanabilir, gerektiğinde sıra beklemeden, işlemlerinizi ATM aracılığı ile kolayca halledebilirsiniz.