Gebze'de Kaçmaya Çalışan Şüpheli Yakalandı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, hakkında yakalama kararı bulunan S.A., polisin müdahalesine karşı koymaya çalıştı. Olay, saat 18.00 sularında Akse Mahallesi Veysel Karani Caddesi'ndeki bir sitede meydana geldi.
Polis ekipleri, S.A.'nın bulunduğu adrese ulaşarak harekete geçti. Söz konusu şüpheli, aynı zamanda sitenin yöneticisi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınmak isteyen polis ekiplerine mukavemet göstermesi üzerine, bölgeye özel harekat ekipleri sevk edildi.
Daha sonra binanın 7'nci katındaki dairesinde yakalanması için operasyon düzenlendi. Ancak S.A., kaçmaya çalışırken merdivenlerden düştü ve ayağından yaralandı. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan şüpheli, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve ekiplerin adresteki arama çalışmaları devam ediyor.





