Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Polis Haftası’nda Kayseri’de 180. Kuruluş Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde polis teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve diğer yetkililerin katıldığı programda, polislerin görevi vurgulanarak, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen kutlama programına katıldı. Bu programda, polis teşkilatının 180. yıl dönümü coşku ile kutlandı.

    Kayseri’de devam eden Polis Haftası etkinlikleri dahilinde, Hisarcık Polisevi’nde düzenlenen kutlama programına, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek, Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Hasan Volkan Güleryüz ve birçok emniyet mensubu katılım gösterdi. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Dr. Memduh Büyükkılıç, “Polis teşkilatımızın 180. yılı kutlu olsun. Huzur ve güvenliğimiz için özveriyle çalışan emniyet mensuplarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu özel günde, kahramanlarımız ve gazilerimizle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. Vali Gökmen Çiçek de bu özel günün anlamını vurgulayarak, Kayserililer olarak polislerine duydukları sevgiyi ifade etti. İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ise, Türk milletinin desteği ve güveni ile uzun bir yolculuğa devam ettiklerini belirtti.

    Etkinliğin sonunda, 180. yıla özel hazırlanan pasta kesilerek kutlama sonlandırıldı.