Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Pendik’te “Allah’ım yardım et” Diye Bağıran Şahıs, Madde Bağımlısı Çıktı

    İstanbul Pendik’te bir kişinin “Allah’ım yardım et” diye bağırması, çevredeki vatandaşları paniğe sevk etti. Durumu ihbar edenler üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Yapılan incelemede, şahsın madde bağımlısı olduğu ve tedaviye yanaşmadığı belirlendi.

    İstanbul Pendik'te bir kişinin "Allah’ım yardım et" diye bağırması, çevredeki

    Pendik’te “Yardım Et” Çığlığı, Acil Servisi Harekete Geçirdi

    İstanbul’un Pendik ilçesinde bir kişinin “Allah’ım yardım et” diye bağırması, çevrede büyük bir panik yarattı. Olayın ardından hemen 112 Acil Servis ekipleri harekete geçti.

    Olay, Pendik Miğber Sokak’ta gerçekleşti. Bağırışları duyan vatandaşlar, durumu acil servise bildirmekte gecikmedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede olay yerine intikal ederek, bağıran şahsa müdahale etmek istedi.

    Yapılan incelemeler neticesinde, bağıran kişinin herhangi bir acil sağlık sorununa sahip olmadığı anlaşıldı. Ancak, şahsın madde bağımlısı olduğu belirlendi. Kendisine yardım teklif edilen kişi, tedavi sürecine katılmayı red etti ve ekiplerin tüm çabalarına karşın herhangi bir destek almak istemedi.

    Bu olay, acil durum anında vatandaşların duyarlılığının önemini bir kez daha gösterirken, aynı zamanda madde bağımlılığına dair sorunları gündeme getirdi.