Özgür Özel’den CHP Kurultayı Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partinin 38. Olağan Kurultayı’nın iptali için açılan davanın reddedilmesine dair açıklamalarda bulundu. Özel, “CHP’nin sağlam yapısı, birlik ve dayanışma içinde ne hastalandı ne de güç kaybetti. Artık bu durum tamamen ortadan kalkmış bulunuyor” ifadelerini kullandı.
CHP Genel Merkezi’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, dava sürecinin kendileri için sonuç odaklı değil, süreç odaklı olduğunu belirtti. “Bu dava, bence sonuç alınması hedeflenmeyen bir davadır. Amaç, Cumhuriyet Halk Partisi’ni tartışmaya açmak ve partide bir iç çekişme varmış gibi bir izlenim yaratmaktır” dedi.
CHP’nin Gücü ve Birliği
Özel, davayı açan kişinin, partiden atılmış birisi olduğunu hatırlatarak, “Bu kişi, davaya taraf olamaz. Taraf olabilecek kişiler de sürece dahil edilmiştir. Mahkeme, davanın konusuz olduğuna dair karar vermiştir ve ben bunu aylardır dile getiriyordum. CHP’nin 31 Mart seçimlerinde kazandığı başarılar, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’ni normal siyasi yöntemlerle yenemeyeceğiz, bu yüzden iç karışıklık çıkarmalıyız’ şeklindeki düşüncelerin ortaya çıkmasına yol açtı. Bizi hasta etmeye çalıştılar ama CHP, güçlü yapısı ve birlikteliğiyle buna müsaade etmedi. Artık bu mesele tamamen sona ermiştir” ifadelerini kullandı.
Özel, delege, üye ve seçmenlerine teşekkür ederek, “Türkiye’deki tüm muhalefet partilerinin liderleri burada dayanışma amaçlı olarak bir araya geldiler. Demokratlar her zaman bizim yanımızdadır. Biz demokratik değerlerin yanında duruyoruz” dedi.
Demokrasi ve Borsa Yükselişi
Ekrem İmamoğlu’na yönelik casusluk suçlaması konusuna da değinen Özel, bunun İBB’ye kayyum atanması riskini artırıp artırmayacağına dair “Böyle bir durum söz konusu değil. Kayyum tartışmasını körüklemek isteyenler var. Ama biliyorsunuz ki kayyum atanma şansı her zaman mevcuttur. Ancak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre girişiminin etkisiz hale gelmesiyle birlikte borsa yüzde 5 arttı” açıklamasını yaptı.
CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, CHP GÜÇLÜ BÜNYESİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE. NE HASTALANDI, NE GÜÇ KAYBETTİ. ARTIK BU İŞ BUGÜN TAMAMEN ORTADAN KALKTI” DEDİ.
YOZGAT’TA TOKİ KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
YOZGAT’TA TOKİ KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
YOZGAT’TA TOKİ KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
YOZGAT’TA TOKİ KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
YOZGAT’TA TOKİ KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
YOZGAT’TA TOKİ KONUTLARI HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ





