Kastamonu'da Bisikletli Sürücüye Çarpan Otomobil Kaçtı

Kastamonu'nun Araç ilçesinde, otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü Eren Köse, yol kenarındaki bir ağacın altında ölü bulundu. Olay, Karabük-Kastamonu karayolu Yeşilova köyü mevkisinde meydana geldi. 38 yaşındaki Köse, Karabük'ten bisikletiyle Samsun'a gitmek üzere yola çıkmıştı. Çarpmanın etkisiyle demir bariyerleri aşarak şarampole savrulan Köse'nin cansız bedeni, olay yerindeki vatandaşlar tarafından bulundu.

Hayatını Kaybettiği Belirlendi Olayın ardından sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrolde Eren Köse'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, Köse'nin cenazesi otopsi için Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaçan Sürücü Yakalandı Kazanın ardından Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçan sürücüyü tespit etmek için harekete geçti. Güvenlik kameraları ve PTS incelemeleri sayesinde, sürücünün kimliği ve aracın plakası belirlendi. K.A. isimli sürücü, Taşköprü ilçesi Kastamonu Sinop karayolu üzerinde yakalanarak jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaza sırasında olay yerinde bulunan Yeşilova köyü muhtarı Yılmaz Akgül, kaza sesini duyduklarında bir hayvana çarpıldığını düşündüklerini belirtti. Olayın ardından jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri bölgeye geldi ve gerekli incelemeleri yaptı. Bu trajik kaza, köy sakinlerini derinden etkiledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı