Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Abisi Tarafından Silahlı Saldırıyla Hayatını Kaybetti

    Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, abisi M. Canpolat’la miras nedeniyle tartıştıktan sonra abisi tarafından yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kadir Canpolat, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. M. Canpolat ise yakalanarak gözaltına alındı.

    Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, abisi M. Canpolat'la miras

    Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Kardeşi Tarafından Vurularak Hayatını Kaybetti

    Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, abisiyle yaşadığı tartışma sırasında silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Olay, Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Çayırdüzü Mahallesi’nde gerçekleşti.

    Kadir Canpolat (44) ve abisi M. Canpolat (47) arasında ailevi nedenlerden dolayı saat 11.30 sıralarında bir tartışma başladı. Miras meselesi nedeniyle gerginleşen diyalog, kavgaya dönüşerek sonuçlandı. Bu süreçte M. Canpolat, kardeşine silah çekerek sol ayağına ve sol omzuna ateş etti.

    Kadir Canpolat, Horasan Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen saat 13.00 civarında yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan M. Canpolat, JASAT ekiplerinin sıfır tolerans politikası sayesinde saat 12.30’da Erzurum’un Pasinler ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olay hakkında detaylı soruşturma ve inceleme çalışmaları devam ediyor.