Kitap Günleri Devam Ediyor

  1. Osmangazi Kitap Günleri, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle sürüyor. Ahmet Ümit‘in katıldığı söyleşi, büyük bir kalabalıkla gerçekleşti. Bursa'nın tarihi ve kültürel zenginlikleri üzerine konuşan Ümit, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu. Etkinlikte, imza günleri boyunca uzun kuyruklar oluştu ve yazar, hayranlarıyla sohbet etti.

Osmangazi Belediyesi'nin kültür ve sanat hayatına katkı sunma amacıyla düzenlediği bu etkinlik, pek çok yazarın eserlerini tanıtmasına olanak tanıyor. Başkan Erkan Aydın, Ahmet Ümit'e katılımından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Ümit, kitap günlerinin geleneksel hale gelmesi gerektiğini vurguladı.

Bursalı Yazarlarla Edebiyat Rüzgarı

Etkinlikte ayrıca, Bursalı yazar ve şairlerin katıldığı program da yer aldı. Şiir okumaları ve eser paylaşımı yapan yazarlar, edebiyatseverlerle keyifli anlar yaşadı. Duran Saper, etkinliğin Bursa'nın kültür hayatına önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Osmangazi Meydanı'nda düzenlenen kitap günleri, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Ziyaretçiler, bu tür etkinliklerin devamı için Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür etti. Kitap günleri, sadece okuma alışkanlıklarını değil, aynı zamanda kültürel etkileşimi de artırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı