Osman Yıldırımkaya, Atça Sanayi Sitesi’nde genç esnafların taleplerini dinlediğini açıkladı.

1 Min Read

Genç Esnaflar İle Buluşan Başkan Yıldırımkaya’nın Vizyonu

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Atça Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek genç esnafların taleplerini yerinde dinleme fırsatı buldu. Bu ziyaret, Başkan Yıldırımkaya’nın sıkı bir şekilde sürdürdüğü saha çalışmalarının bir parçasını oluşturuyor.

Sahada Olmak ve Çözüm Üretmek

Başkan Yıldırımkaya, gerçekleştirdiği ziyarette genç esnaflarla sıcak bir diyalog kurarak onların çeşitli taleplerini ve önerilerini dinledi. “Biz sahadayız, dinliyoruz ve birlikte çözümler üretiyoruz.” anlayışını benimseyen Yıldırımkaya, esnaflardan gelen geri dönüşleri not alarak, bu talepler doğrultusunda çözüm süreçlerini hızlandıracaklarını belirtti. Vatandaşlarla olan yüz yüze iletişimin önemine vurgu yapan Yıldırımkaya, “Atça Sanayi Sitesi’nde genç esnafımızla buluşarak içten bir sohbet gerçekleştirdik. Bu deneyim, görüş ve taleplerini dinleyerek daha iyi hizmet sunmamıza yardımcı olacak. Yüz yüze iletişim ile sahada olmaya kesinlikle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu tür ziyaretlerle yerel halkın ihtiyaçlarını anlamak ve esnaflarla beraber hareket etmek amaçlanıyor. Başkana ait bu yaklaşım, Sultanhisar’ın ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir