Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Orhangazi’de Maç İzlerken Fenalaşan Trabzonspor Taraftarı Yoğun Bakıma Alındı

    Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, 48 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Temel Keskin, dükkanında derbi maçı izlerken fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Keskin, yoğun bakıma alındı.

    Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 48 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Temel Keskin, dükkanında

    Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, Fenerbahçe-Trabzonspor derbisini izleyen bir adam, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde beyin kanaması geçirdiği tespit edilen 48 yaşındaki Temel Keskin, yoğun bakıma alındı.

    Olayla ilgili alınan bilgilere göre, Trabzonspor taraftarı olan Keskin, kendi terzi dükkanında arkadaşları ile birlikte büyük bir heyecanla maçı izlemeye başladı. Ancak maçın 30. dakikasında aniden fenalaşarak bayıldı. Durumu fark eden arkadaşları, hemen ambulans çağırdı. Olay yerinde ilk müdahalesi gerçekleştirilen Keskin, ardından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan kontroller sonrasında beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Keskin, daha ileri tedavi için Bursa Şehir Hastanesi’ne yönlendirildi. Evli ve üç çocuk babası olan Keskin’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.