Orhangazi Meslek Lisesi'nin Yıkım Süreci Başladı
Orhangazi'de yenilenecek olan Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin atölye ve sınıflarının yıkımına başlandı. Yıkımın ardından inşaat ihale süreci başlayacak.
Yıkımı Yapılan Binaların Yerine Yeni Proje
Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için bu yıl içinde yapılacak olan inşaat ihalesi ile yeni binalar ve atölyeler inşa edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan proje ile bölgenin en modern Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasının yapılacağı Orhangazi MTAL'nin eski atölye ve binalarının yıkımına da başlandı. Ekipler hafta sonu itibarıyla iş makineleri ile atölye ve sınıfların yıkımına başladı.
İhale Süreci Önümüzdeki Günlerde Başlayacak
Yıkımı yapılan Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi'nin yerine yapılacak olan yeni proje için ihale süreci önümüzdeki günlerde başlayacak. İhale ile birlikte inşaata başlanacak. Yeni okul binasının en geç 2 yıl içinde yapılması planlanıyor.





