Ordu’da bir çöp ayrıştırma tesisinde meydana gelen talihsiz bir olayda, makineye sıkışarak hayatını kaybeden işçi, son yolculuğuna uğurlandı.
Dün akşam saatlerinde Altınordu ilçesinde gerçekleşen hadisede, 26 yaşındaki Soner Altun’un çalışma sırasında iş makinesine kaptırdığı öğrenildi. İhbarın üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda, Altun’un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Altun’un Ünye ilçesinin Yenikent Mahallesi’nde ikamet ettiği bildirildi.
Dualar ve gözyaşları ile sonsuzluğa uğurlandı
Zekiye ve Muammer Altun çiftinin oğlu olan Soner Altun için, Yenikent Mahallesi Camii’nde cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile birlikte, ilçe belediye başkanları, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Altun, düzenlenen cenaze namazının ardından kendi mahallesinde toprağa verildi.