Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu 2. Sanayi Sitesi’ni geliştirmek için yeni projelerin hayata geçirileceğini duyurdu.
Başkan Güler, Altınordu 2. Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte esnaf ile bir araya geldi. Verilen taahhütleri yerine getirdiklerini vurgulayan Güler, yeni imar planında küçük sanayi alanları için çalışmalar yapacaklarını belirtti. “Kooperatif yönetimiyle birlikte çok faydalı projelere imza atıyoruz. Esnafımızın zorlu bir ortamda faaliyet gösterdiğini biliyoruz. Bu nedenle yer sıkıntısını gidermek adına yeni bir plan geliştirdik ve iki yeni küçük sanayi sitesi oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah bunu da birlikte başaracağız. Ayrıca, altyapı ve üst yapı taleplerinize uygun olarak birçok düzenleme yaptık. Kapımız her zaman sizlere açık” şeklinde konuştu.
Güler, Altınordu 2. Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında şunları aktardı: “Sanayi bölgemizde refüj ve yeşil alan düzenlemelerini tamamladık. Kent mobilyalarını yerleştirerek bölgeye modern bir görünüm kazandırdık. Ayrıca yolların bakım-onarımını yaparak trafiğin güvenliğini artırdık. Sanayi esnafımızın daha iyi koşullarda çalışabilmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Üretip emek veren esnafımızın yanındayız; işlerini kolaylaştırmak, hizmet kalitelerini artırmak bizim önceliğimizdir. Büyükşehir Belediyesi olarak her daim destek sunmaya devam edeceğiz.”
Etkinlikte Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ORYAZ A.Ş. tarafından sanayi işletmelerinin hizmetine sunulan CNC torna makinelerini de tanıttı ve yazılım desteği sağlayacaklarının altını çizdi.
Ordu 2. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatif Müdürü Kartal Yüksel, Başkan Güler’in seçim öncesi olduğu gibi sonrasında da yanlarında olduğunu ifade ederek, “Son 7 aylık süreçte sanayi sitemizde önemli altyapı ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Genellikle siyasileri sadece seçim dönemlerinde görebiliyorduk; ancak Başkan Güler, seçim sonrası da yanımızda olarak esnafımızı desteklemektedir. Kendisine tüm esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Programın ardından, etkinlikte görüş alışverişinde bulunuldu ve sona erdi.