Zekai K. ve Nurettin K. adlı saldırganlar, Derelioğlu çiftinin aracının önünü kesip saldırmaya başladı. Çevredekilerin müdahalesiyle saldırganlar bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı. Ancak, Derelioğlu çifti, saldırı sırasında ciddi şekilde yaralandı.

Başak Derelioğlu'nun yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen vatandaşlar, Oktay Derelioğlu'nun aldığı darbeler sonucunda yere yığıldığını gördü. Oktay Derelioğlu, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Durup dururken saldırıya uğradım. Adını siz koyun, o kadar kötü an yaşadık ki yol verme olayı. Yol hakkı benimdi ve ben de vermedim. Yol vermeyince sola attım kendimi, problem değil geç dedim ama üzerime sürdü. Daha sonra üzerime kırdı, ne oluyor derken arka taraftan inmiş ve benim kapımı açıyordu. 2 kişi tarafından saldırıya uğradık. Eşim araçtan indi, eşimi mi düşüneyim kendimizi mi savunayım derken arbede yaşandı."

Oktay Derelioğlu'nun kolunun çıktığı ve ameliyata alındığı bildirildi. Polis, saldırganlar Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban'ı gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan Oktay Derelioğlu, yaşanan olayın ardından, "Hiç tanımadığınız bir adama yanında eşi varken nasıl saldırabiliyorsunuz? En büyük cezayı almalarını istiyorum. En azından örnek teşkil etsin, bir ceza alsınlar" şeklinde konuştu.

Editör: Ercan SOMER