Öğretmenler Türkiye Genelinde Eğitime Katılacak
Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), Türkiye genelinde gerçekleştireceği 11. Eğitim Şenliği ile öğretmenleri yeniden bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Garanti BBVA’nın sürekli destekçisi olduğu ÖRAV, bu yıl toplamda 11. kez düzenleyeceği Eğitim Şenliği ile öğretmenler için ilham verici içerikler sunmayı ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Şenlik, Haziran ayında başlayacak.
Kapsamlı Program ve Etkinlikler
ÖRAV Eğitim Şenliği, her yıl olduğu gibi alanında uzman konuşmacıların katkılarıyla zenginleştirilmiş bir içerik yelpazesi sunuyor. Etkinlikler, 14 Haziran’da Van ile başlayarak, Haziran ayı boyunca 7 farklı ilde öğretmenlerle buluşmayı planlıyor. Bu yıl etkinliklere ev sahipliği yapacak şehirler arasında Ankara, Bursa, Diyarbakır, Düzce, İzmir, Mersin ve Van yer alıyor.
Öğretmenlerin Heyecanı ve İlham Verici Başlangıç
ÖRAV Genel Müdürü Arzu Atasoy, “Eğitim yılının yorgunluğuna karşın öğretmenlerin büyük bir heyecanla bir araya gelerek öğrenmeye devam etmeleri, bize umut veriyor. Eğitim Şenliği, öğretmenlerimizin birlikte düşünme ve ilham alma platformu oluyor. Bu yıl, öğretmenlerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak eğlenceli bir program sunmayı planlıyoruz. Yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında olacağız ve yeni eğitim yılına güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.” şeklinde görüş belirtti.
İlham Veren Atölye Çalışmaları
Eğitim Şenliği süresince öğretmenler, sanatla kendini keşfetme, topluluklar için felsefe, dans, orff ve ritim, yoga, müzede drama, sağlıklı yaşam için bisiklet sürme gibi ilginç ve zengin içeriklere sahip atölyelere katılma fırsatı bulacak. Özellikle şenliğin Ankara etabında, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanmış milli sporcu Şevval İlayda Tarhan da atölyede yer alacak.