Koc

15 Nisan  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Kendi düzeninize yoğunlaşmak, başka insanların yörüngesinden çıkmak ve düzene uyum sağlama halinin maddi anlamda ilerleyen süreçte başarı getirmesi. ☆ hava etkili kişiyle ilişki başlangıcı, hali hazırda bir ilişkiniz varsa ilişkinin ciddileşmesi, teklif, bu kişiyle sorunları aşmak için ortak paydada buluşmak. ☆ duygusal anlamda artık size iyi gelmediğini düşündüğünüz ama görmezden geldiğiniz konuları bitirmek, yeni bir sayfa açmak ve araba kartının enerjisiyle ilerlemek. ☆ zor bir geçiş döneminin ortasında olduğunu hissetmek ancak buradan sizi kurtaracak kişinin yine kendiniz olduğunu fark ettiğiniz için rahatlamak, yanlış yerden yardım beklememek, umut beslememek. 

Boga

15 Nisan  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Birçok konuda yakın çevrenizden ve ailenizden destek alabileceğiniz, bu gücü hissederek adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Çalışkan yapınızdan dolayı bunu çok daha kolay yapabilecek ve herkes tarafından takdir toplayacaksınız. Özellikle maddi konularda beceriniz kuvvetli olmakla birlikte bu alanlarda girişimci ruhunuz ön plana çıkacak. Fakat hayatınızla ilgili konularda sınanacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sıkıntı yaşamamak için harcamalarınız konusunda mantıklı davranmalısınız. Aynı zamanda sağlığınız ile ilgili sorunlar yaşamamak için metabolizmanızı destekleyecek besinler tüketmeye özen gösterin. Geçmiş ile ilgili takıntılarınızdan vazgeçerek geçmişi geçmişte bırakmaya çalışmalısınız.


 


Ikizler

15 Nisan  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Kendiniz ile ilgili yeni işlere başlama konusunda üşengeç davranmayı bir kenara bırakmalı ve bir an evvel harekete geçmelisiniz. Zaman sizin aleyhinize ilerlerken, bunu kontrol altına almayı başarmalısınız. Birçok konuda fikirlerinizi dile getirirken çekimser davranabilirsiniz. Her ne kadar karşınızdaki insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini bilmeden fikirlerinizi belirtmek istemiyor olsanız da fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Bugün hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Siz köşenize çekilmiş sakin bir şekilde hayatınıza devam ederken çevrenizde olan olaylar sizi bir koşuşturmanın içine sürükleyebilir ve bu süreçte yorulabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde kişisel bakımınıza önem vermelisiniz. Gün içinde fazla kalori almayı da kısıtlamalısınız.


 

Yengec

15 Nisan  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Yakın arkadaşlarınız ile iletişim konusunda kopukluklar yaşayabilirsiniz. Bu sizi panikletmesin. Hayatınızda sizin kontrolünüz dışında değişiklikler oluyor. Bu değişiklikleri yaşamaktan korkmayın daha iyi günler yaşamak için değişiklik şart. Enerjik bir gün yaşıyorsunuz. İleriye dönük belirlemiş olduğunuz hedefleri kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Emir almaktan hoşlanmayan bir yapınız olduğu için bugün hoşlanmayacağınız bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazı konularda egonuzu ön plana çıkardığınızda kaprisli ve huzursuz bir insan haline geliyorsunuz. Bundan dolayı bu yönünüzü mutlaka dizginlemelisiniz. İş hayatınızda kazançlı çıkabileceğiniz yeni bağlantılar kurmaya başlayabilirsiniz.


 

Aslan

15 Nisan  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası )

Hayatınızda büyük değişiklikler yaşayacağınız konularla ilgili adım atmaktan çekinmeyin. Atacağınız her cesur adım kariyerinize katkıda bulunacak ve sizi daha iyi bir konuma getirecek. Bugün üstünlük duyguları yaşayabilirsiniz. Kendi fikirlerinizi başkalarının fikirlerinden daha üstün görebilirsiniz. Aynı zamanda toplumsal konulara eğilimde bulunacağınız bir sürece girdiniz. Dostlarınız veya aile fertlerinizde birtakım sorunlar yaşanabilir ve bu sorunlarla birebir ilgilenebilirsiniz. Günlük planlarınızı gündeme göre belirleyebilirsiniz. Gün içinde zamanınızı verimli kullanmaya da mutlaka özen gösterin. Başınıza gelebilecek ani durumlarda mutlaka soğukkanlı davranmalı ve ani kararlar vermemelisiniz.


 



Basak

15 Nisan  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Bugününüzü verimli geçirmek istiyorsanız, detaylara takılmayı bırakarak hızlı bir şekilde hareket etmeye çalışmalısınız. Her ne iş yapıyorsanız elinizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterin ve gerisini evrene bırakın. Motivasyonunuz arttıkça başarınızın da artacağından emin olabilirsiniz. Bu günlerde etrafınızdaki kişilerden ve olaylardan çok etkilenebilir ve bundan kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız sorunları işinize yansıtmamalısınız. Yaşadığınız sıkıntıları yakın arkadaşlarınız sayesinde daha kolay bir şekilde atlatabilirsiniz. Birçok sorununuzu yakınlarınızın desteğiyle atlatacak, ileriye dönük sağlam adımlar atacaksınız. İş hayatınızda da ön plana çıkabileceğiniz bir gündesiniz.


 


Terazi

15 Nisan  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Bu günlerde özellikle yakın arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir ve sizden yardım isteyebilirler. Eğer elinizden geleni yaparsanız günü geldiğinde aynı fedakârlığı arkadaşlarınızın da sizin için rahatlıkla yapacağını bilmelisiniz. Kendi değerlerinizi karşınızdaki kişilere aktarmada sorunlar yaşayabilir ve kendinizi yanlış ifada edebilirsiniz. Özellikle inatçı bir tutum sergilemeniz ve ısrarcı olmanız iletişim kurduğunuz kişileri kırabilir ve zor bir durumda kalabilirsiniz. Düşünerek hareket etmeli ve hayatınızı yaptığınız hatalarla zorlaştırmamalısınız. Hiç aklınızda olmayan ödemeleriniz karşınıza çıkabilir ve bu konularda yakın arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi sorunlarınızı yakınlarınız sayesinde daha kolay atlatacaksınız.


 


Akrep

15 Nisan  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Bugün alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Sevdiğiniz biriyle eğer aranız bozulmuşsa kafanıza takmayın. Yakında her şey düzelecek. Olaylara artık daha farklı bir açıdan bakabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayatınıza dair yeni hedefler belirleyebilir ve hedeflerinize ait adımlar atabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamak için acele etmenize gerek yok. Unutmayın ki her şey zamanla olur. Sabredip her şeyin üstesinden geleceğinizi göreceksiniz. İlişkinizde sorunlarınızın olması gayet normal. Fakat eşinizle veya sevgilinizle birbirinize karşı olan hareketlerinize dikkat edin. Sinirle aldığınız kararlardan ilerde çok büyük pişmanlıklar duyabilir ve telafi edemeyeceğiniz şeyler yaşayabilirsiniz.


 

Yay

15 Nisan  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Size vaad edilen birçok söz var ve bu sözlerin zamanla yerine getirildiğinizi gördükçe mutluluğunuz artacak. Bu günlerde arkadaş çevrenize yeni kişiler eklenebilir ve çevreniz bir anda genişleyebilir. Özel hayatınızla ilgili de kafanızda toplayamadığınız şeyler var. İkili olarak yaşadığınız ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bu tamamen sizin yeteri kadar ince düşünmemenizden veya kafanızda yeni düşünceler oluşturmanızdan kaynaklanıyor. Bazı durumları artık zamana bırakmalısınız. Sosyal hayatınıza ağırlık vermek isteyeceğiniz günlerdesiniz. Birtakım konularda kesin kararlar vermek isteyebilirsiniz. Memnun olmadığınız konularda yönünüzü tamamen değiştirebilecek cesaret ve güce sahipsiniz.


 


Oglak

15 Nisan  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Aklınızı ön planda tutmak yerine kalbinizin sesini dinlediğinizde bir takım hatalar yapabilirsiniz. Fakat siz farkında olmasanız da bu hatalar sizi ileriye taşıyacak. Hatalarınızı fark edin, kabul edin ve yeniden deneyin. Kendinizdeki ilerlemeyi sizde fark edeceksiniz. Daha çok araştırma yapmanız ve daha çok şey öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde yaşanan olaylara karşı ilgisiz davranabilir ve bu nedenden dolayı etrafınızdaki kişilerin tepkileriyle karşılaşabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlardan çabuk sıkılabilir ve yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda dostlarınızla iletişiminizde de sorunlar yaşamanız mümkün. Genel olarak iletişim konusunda zorlandığınız bir süreçtesiniz. İş hayatınızda ufak tefek pürüzlerle karşılaşmanız muhtemel.



 


Kova

15 Nisan  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Bugün sizin için yeni başlangıçların habercisi. Yeni kararlar alacaksınız ve bu kararlar yaşamınız boyunca sizi etkileyecek kararlar olacak. Yakın bir zamanda bu kararları uygulamaya başlayacaksınız. Bu aldığınız kararları uygulamaktan ilk başta korksanız da ilerleyen zamanlarda iyi ki diyeceksiniz. Yolun sonunun aydınlık olduğundan hiç şüpheniz olmasın. Eşinizle veya sevgilinizle gün içerisinde ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. Fakat bu tartışma ilişkinize zarar vermeyecek bir tartışma olacak. Sorunlarınızı hemen çözeceksiniz. Fakat daha objektif bakmanız gerekiyor. Yakın arkadaşlarınızla geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Bu planlar sizi çok mutlu edecek.


 



Balik

15 Nisan  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Bugün pişman olabileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Fakat ileriye dönük büyük pişmanlıklar yaşamamak için iki kere düşünmeli net adımlar atmalısınız. Özellikle partnerinize sert çıkışlarda bulunmamalı ve karşınızdaki kişiyi iyi dinlemelisiniz. İş hayatınız ile ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Bu kısa vadede size zarar veriyor gibi görünse de uzun vadede avantajlı olan taraf sizsiniz. Yüksek enerjili olduğunuz bir günün içindesiniz. İhmal ettiğiniz bir takım işleriniz ile ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız mutlaka sözünüzü tutmalı maddi kayıplar yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Etrafınızda tüm yaşananlara yetişmeye çalışmanız sizi oldukça yoruyor bunu bırakmalı yalnızca önemli konular üzerine kafa yormalısınız.