KOÇ BURCU GÜNLÜK YORUM


Gezilere gideceğiniz, güzel zamanlarımız olacağı bir gün. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirirseniz sizin açınızdan daha da iyi olacak. Arkadaş çevrenize dikkat edin, sizi kırmaya çalışanlar olabilir.

Aşk hayatında pek de olumlu gelişmeler görünüyor, istemiyorsunuz da zaten. Daha iyi bir gelecek için daha iyi bir planlarınız olacak bunu oturtabilmek için çok çaba sarf edeceksiniz fakat iyi sonuçlar alacaksınız. İş hayatınızda beklenmedik zamanda beklenmedik sürprizler olabilir.

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası )

Bugün sizi daha bir enerjik gördüm, daha iyi olabilirsiniz. Gıcık olduğunuz biri sizin kötü tarafınızı bulmaya çalışıyor dikkat etmeniz gerekiyor. Çevrenize de dikkat edin. Sağlığınız yerinizde olacak, zinde bir şekilde güne merhaba diyeceksiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK YORUM


Hayata enerjik şekilde tutunmanız dikkat çekiyor hep böyle olursanız hep takdir edileceksiniz. Sizin sıkılacağınız bir konu hayatınıza dair her şeyinizi etkileyecek. Maddi anlamda biraz sıkıntıya girebilirsiniz, fakat tutumunuza dikkat ederseniz sizin için daha iyi olacak.

Arkadaş çevrenizde daha iyi analiz etmeniz gerekiyor. Arkadaş seçimlerinizde ise seçici olmanızı tavsiye ederim çünkü sizi arkanızdan vurmaya çalışan bir sürü dostunuz var.

Buna izin vermemek için arkadaş seçiminize dikkat edin. İş hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Bu da sizi daha iyi yerlere sürükleyecek ve dil eğitimi görebilirsiniz böyle bir fırsatta elinize doğacak. Aşk için sabretmelisiniz. Doğru kısmet sizi bulacak.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK YORUM


Bugün sizi biraz daha enerjik gördüm hep böyle mutlu olmanız dileğimle. Şansınız bu arada sizin yanınızda bence bunu kaçırmayın, değerlendirin. İş hayatınızda biraz ağır projeler olabilir fakat sizin yapamayacağınız hiçbir şey yok. Her şeyin üstesinden geleceksiniz. Sıkı arkadaşlıklar edinebilirsiniz, bu da sizin asosyal değil biraz daha sosyal olmanızı sağlayacak ve mutlu olacaksınız. Hayata da güzel planlar içerisindesiniz.

Meslek sahibi değilseniz mesleki çalışmalar içerisinde olacaksınız. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olacak sevgiliniz size bayağı yakın davranacak buda sizin hoşunuza gidecek size bağlı olduğunu hissedeceksiniz ve ne kadar sadık olduğunu. Mutluluk gözlerinizin içinde ışıldıyor. Mutluluğunuzu dışarı belli etmemelisiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK YORUM


Çıktığınız veya çıkacağınız seyahatlerde dikkat etmeniz gerekiyor. Bu aralar oldukça kafanız yoğun görünüyor ve bu yüzden de sık baş ağrılarıyla karşılaşabilirsiniz. İlaç almanız gerektirecek duruma gelecek olan sağlığınızda mutlaka kendinize dair bir ilgi göstermeli ve sağlık yardımı almanız gerekecek.

Hayatı biraz akışına bırakın. Dinlenmek iyi gelecek. Arkadaş çevrenizde sizi çok seven insanlar var fakat sevmeyenlerde var ama sizi sevenler daha çoğunlukta çünkü dışarı yaydığınız o pozitif enerji çevrenizdekileri oldukça etkiliyor. Yapacağınız lezzetli Yemeklerde eşinizin beğenisini alacaksınız bu ilk duyumlarınız olabilir fakat çok mutlu olacaksınız. Geleceği yönelik planlarınızdan çocuğunuz varsa çocuğunuzun daha iyi bir geleceği olması için çabalayacaksınız.Bu çabalarınız boşa çıkmayacak bu yüzden üzülmenize ve düşünmenize gerek yok.

ASLAN BURCU GÜNLÜK YORUM


Hayatınızda hep başta olduğunuz gibi ilişkilerinizde de başta olmak istiyorsunuz fakat bu böyle ilerlemiyor çünkü karşınızdaki insanlar her zaman aynı olmuyor ve bu yüzden birinden ters tepki alabilirsiniz. Daha dikkatli olmanızı ve sözlerinizde temkinli davranmanızı öneririm. Hayata dair güzel planlar içerisindesiniz.

Planların gerçekleşeceğine inanıyorsunuz ve inanmak başarmanın yarısı siz yarısını bitirmiş durumdasınız. Pes etmeden devam etmelisiniz. Arkadaş çevrenizde sizi sevenler yanınızda olacak bir sorun karşısında ne yapacağınızı bilmediğiniz bir anda sizi seven dostlarınız yanınızda olacaklar. Ailenizi özlemiş gibisiniz yakında ailenizle görüşebilirsiniz. Gereksiz konulara takılmamanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü hayatta sizden başka önemli birisi yok. Maddi açıdan biraz daha tutumlu olmanızı, maddiyatınız iyi olsa da kenara para atmanızı öneririm. Bu aralar sıkıntı içine girebilirsiniz dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK YORUM


Dertleri kederi kafanızdan atacağınız bir gün. Bu rahatlıkla istediğiniz her şeyi yaparım kafasında olacaksınız fakat böyle olmamanız gerektiğini bilmeniz gerek. Çünkü iş hayatınız veya normal hayattınız da bazı aksaklıklar olabilir. Dostlarınızla güzel planlar yapıp kendinizi dışarıya atabilirsiniz veya hoş sohbetler düzenleyebilirsiniz.

Sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Hayatta yapmam dediğiniz şeyleri yapacaksınız bu yüzden konuşurken iki kere düşünüp konuşmaya özen gösterin. Yakınlarınızdan biri size bayağı bir kırılmış fakat bu kırgınlığın toparlayacaksınız ve her şey yoluna girecek. Samimi olduğunuz birkaç arkadaşlarınız sizin arkanızdan konuşuyor onları doğru yola getirmenin bazı taktiklerini bulacaksınız.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK YORUM


Sıkıntılı bir günler geçeceksiniz hayata dair bazı olumsuzluklar canınızı sıkacak. İş hayatınızda bazı sorunlar çıkabilir fakat kafanıza takmamanız gerekiyor çünkü bu sizinle alakalı bir durum söz konusu değil. İleriye dönük güzel planlar kuruyorsunuz içinde evlilikte olan bunlar güzel duygular fakat evliliğe henüz hazır olmadığınızı da düşünüyorsunuz, çocuğu, yemeği, evi ayrı dert diye kafanızda bir sürü senaryolar kuruyorsunuz fakat bunun ne kadar güzel bir his olduğunu anladığınızda evlenmek isteyeceksiniz. Arkadaş çevreniz oldukça iyi görünüyor. Canını sıkan bir olay var fakat zamanla bunun üzerinde durmayacaksınız.

AKREP BURCU GÜNLÜK YORUM


Canınızdan çok sevdiğiniz eşiniz veya sevgiliniz sizi mutlu edecek. Sizleri mutlu etmese bile onların varlığı ile yaşamayı hayata tutunmayı öğreneceksiniz. Çalışma hayatınız da bazı olumsuzluklar söz konusu fakat hemen canınız sıkmayın. Her şeyin yoluna gireceği bir zaman kendinizi üzüp kendinizi kahır edip hayata küsmeyin. Olumsuzluklar size olumlu bir tecrübe katacak.

Her şeyi olduğu gibi yaşamaya özen gösterin. Karşınıza çıkacak fırsatlar da kendinize iyi değerlendirmeniz lazım çok daha iyi yerlere geleceğinizi umuyorum. Arkadaş çevreniz sizin kafanızda bazen yanlış şeyler yapabiliyorlar fakat unutmayın ki ara sıra dünya hayatına dalıp sizin de yaptığınız hatalar olabiliyor. O yüzden fazlada umursamamanızı tavsiye ederim. Maddi anlamda bir nebze de olsa ufak kazançlar yapacaksınız. Hayata karşı tutumunuz kelepçe gibi her şey birbirine kenetlenmiş durumda. İyi bir durum ilerisi için bakarsak parlak bir güneş gibi yolunuz aydınlık.

YAY BURCU GÜNLÜK YORUM


Her şeyin kısmet olduğunu unutmayın. Bizden size bir tavsiye. Hayata karşı bakış açınızın değişeceği bir gündesiniz biraz kafanızın karışık olduğunu hissediyorsunuz ve bu sizi oldukça yoruyor artık bu bataklığın içinden kurtulmak istiyorsunuz fakat üzülmeyin ki bunu başaracaksınız.

Çünkü siz kendinize o kadar güveniyorsunuz ki hayatta her ne olursa olsun her şeyin üstesinden geleceksiniz. Aşka pek sıcak bakmıyorsunuz bu aralar. Çünkü vaktinizin olmadığını düşünüyorsunuz. Önemli işlerinizin olduğunu anımsayacaksınız ve birden yerinizden fırlayıp bu işe odaklanacaksınız çok iyi şeyler elde edeceksiniz ve başarılı olacaksınız. İş hayatınız oldukça güzel bir proje üzerinde çalışıyorsunuz bazı parçalar yerine oturmadığı için bunu bitirmeden başka bir işe geçmek istemiyorsunuz fakat kafanıza takmayın yapacağınız bu projede iyi sonuçlar elde edeceksiniz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK YORUM


Bugün sizi oldukça mutlu gördüm umarım hayatınız boyunca bu şekilde hep mutlu olursunuz. Sevdiğiniz bir kişi sizinle çok alakalı ama bu aralar ufak tartışmalar olabilir ve sizin de ona karşı ufak kırgınlıklarınız var ancak kendini affettirecek.

Arkadaş çevrenizde bazı arkadaşlarınız sizi çekemiyor demeyim de yaptığınız bazı hareketleri eleştiriyor fakat hak vermelisiniz. Çünkü sizinde sevmediğiniz şeyler olunca sizde aynı şekilde yapıyorsunuz. Maddi anlamda harcamalarınızda biraz daha dikkat etmelisiniz. Elinize geçecek bir miktar para var bunu harcamak yerine ufak ufak kenara  atmaya bakacaksınız. Aileniz her ne kadar size yakın olsa da onları özlüyorsunuz. Çok yakında mutluluk gözyaşları görüyorum.

KOVA BURCU GÜNLÜK YORUM


Kendinizi oldukça iyi hissediyorsunuz lakin üzerinizde bazı kırgınlıklar olabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Bu bahar yorgunluğu da olabilir fakat siz yine de tedbirinizi alın. Ev yaşantınızda bazı anlaşmazlıklar olabiliyor. Anlaşmazlıklar konusunda haksız olmanız olası.

Bu yüzden biraz bu konu hakkında kafa yormanız gerekiyor. Çocuğunuz var ise geleceğe dair güzel planlar içinde olacak ve bunun içinde de size yardım eli uzatacak. Bu aralar aşırı kiloya kaçmamanız için yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor. İş hayatınızda olumlu şeyler görüyorum.

Kendinizi istediğiniz bir işte olduğunuzu düşünüyorsunuz ve ömrünüz boyunca bu işle yatıp kalkmak istiyorsunuz. Aşka hayatınıza bakacak olursak karşı taraf aşk olayına pek sıcak bakmıyor gibi. Üzülmeyin yakında karşı tarafta bazı şeylerin farkına varacak ve sizi mutlu edecek. İlk adımı sizin atmanız kafi olacak.

BALIK BURCU GÜNLÜK YORUM


Kendinizi içe kapanmamamız gerekiyor. Artık birilerine açılsanız mı ? Sıkıntılarınız var fakat bu sıkıntılarınızı herkese açmak istemiyorsunuz. Ablanız/abiniz veya kardeşiniz var ise onlarla paylaşmanız daha mantıklı olacak. Hem kendinizi iyi hissedeceksiniz hem de üzerinizden bir yük kalkmış gibi olacak.

Sevgilinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu hep sürekli olacak diye bir kaide yok arada da olsa alttan almamız gerekiyor. Anlaşmazlıkları gözünüzde büyütmeyin. Tuzu biberi ne de olsa. Sevgiliniz yok ise size açılmak isteyen biri var fakat bunu henüz hazır değil sizin de bir hareketinizi bekliyor olsa gerek fakat siz bunu istemiyorsunuz çünkü yalnız kalmayı tercih ediyorsunuz bu aralar.

En başında da dediğim gibi içinizde tutmayın, açılın. Emin olun ilk adımınızdan sonra cesaretleneceksiniz. Maddi anlamda bir süre sıkıntı yaşayabilirsiniz ve bu yüzden harcamalarınıza biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Bu aralar duygusal müziklere daha yoğun ilgi içerisindesiniz.

Arkadaş çevreniz çok iyi fakat bazen anlaşmazlıklar olabiliyor bunu kafanıza takmayacaksınız çünkü hayatta sizden önemli birinin olmadığını düşünüyorsunuz.