Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Niğde’de Doktora Bıçaklı Saldırı: Yaralı Doktor Hastanede Tedavi Altına Alındı

    Niğde Devlet Hastanesi’nde, Dr. Burak Yürük, daha önce ameliyat ettiği hastası T.S. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan doktor hastanede tedavi edilirken, T.S. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Niğde Devlet Hastanesi'nde, Dr. Burak Yürük, daha önce ameliyat ettiği

    Niğde’de bir doktor, tedavi ettiği bir hastası tarafından bıçakla saldırıya uğrayarak yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

    Olayın detaylarına göre, Niğde Devlet Hastanesi poliklinik bölümünde gerçekleşen bıçaklı saldırının, Beyin Cerrahisi Servisi’nde görevli Dr. Burak Yürük’e yapıldığı bildirildi. İddialara göre, daha önce ameliyatını yaptığı 62 yaşındaki T.S. isimli hasta, henüz bilinmeyen bir sebeple Dr. Yürük’e bıçakla saldırdı. Doktor, vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandı ve durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı doktor hastanede acil olarak tedavi edilirken, saldırıyı gerçekleştiren T.S. isimli hastanın ise psikolojik sorunları olduğu iddia edilerek gözaltına alındığı belirtildi. Olayla alakalı olarak soruşturma başlatıldığı kaydedildi.