Yağmur Nallıhan’da Kazaya Yol Açtı
Ankara’nın Nallıhan ilçesinde işçileri taşıyan bir servis aracı, sabah saatlerinde yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Bu talihsiz olay sonucunda toplamda 14 kişi yaralandı.
Olayın Gelişimi ve Müdahale
edinilen bilgilere göre, Çayırhan ve Nallıhan’dan işçileri alan servis, Nallıhan-Göynük güzergahında seyrederken kaygan zemin yüzünden dengeyi kaybederek devrildi. Kaza anını gören yurttaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım çağrısında bulundu. İhbarın ardından hızlı bir şekilde jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralılara, sağlık ekipleri tarafından hemen ilk müdahale yapıldı.
Yaralıların Durumu ve Soruşturma
Kazada yaralanan 14 kişi, hızlı bir şekilde Göynük, Bolu ve Nallıhan’daki hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu öğrenilirken, kazaya ilişkin gerekli soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.


