Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Nahit Eren, bilet satışlarıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş maçında, 122 bin kişinin bilet almak için başvuruda bulunduğunu belirten Eren, bu sayının Passolig'in kuruluş tarihinden bu yana bir rekor olduğunu ifade etti. Kulüp, Trendyol Süper Lig'deki başarısını sürdürerek milli araya lider girmeyi başardı.

Amedspor'un Başarısı

Amed Sportif, Beşiktaş karşısında elde ettiği 3-2'lik galibiyetle önemli bir başarı kaydetti. Eren, kulübün genç bir yapı olduğunu ve Süper Lig'e ilk defa çıkmanın getirdiği zorlukları aşmak için yoğun çaba harcadıklarını dile getirdi. Ayrıca, Amedspor'un sürekli gündemde tutulmasına yönelik rahatsızlıklarını da dile getirerek, kulübün temsil ettiği kent ve topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olduklarını vurguladı.

Nahit Eren:

Talebin Yüksekliği

Eren, bilet satışlarında yaşanan yoğun talebi de değerlendirdi. Geçmişteki bir maçta 100 bin kişinin Passolig sistemine giriş yaptığını hatırlatan Eren, bu sefer ise rekor seviyeye ulaşıldığını belirtti. Ancak, 30 bin kişilik stadyumun bu talebi karşılamakta yetersiz kaldığını da ifade etti. Taraftarların stada girişiyle ilgili sorunlar yaşandığını belirten Eren, gerekli görüşmeleri yaparak daha fazla taraftarın maça katılmasını sağlamak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Amedspor, hem sahada hem de taraftar kültürüyle Süper Lig'e renk katma hedefindedir. Kulüp, bu süreçte karşılaştığı zorluklara rağmen taraftarlarıyla birlikte büyümeyi ve gelişmeyi amaçlıyor.

Nahit Eren:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı