Antalya'nın tarihi Kaleiçi bölgesi, bu sefer Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı‘nın yeni sezon hazırlıklarına ev sahipliği yaptı. Takım, Kadınlar 1. Ligi B Grubu‘nda mücadele edecek ve 14 takımın yer aldığı grupta 26 karşılaşmaya çıkacak. Yeni sezon öncesinde, kırmızı formalarıyla dikkat çeken voleybolcular, Mirador'dan Hadrian Kapısı'na uzanan tarihi sokaklarda fotoğraflandı.

Kaleiçi'nin Tarihi Atmosferi

Kaleiçi'nin taş sokakları ve tarihi yapıları, takımın renkleriyle birleşerek görsel bir şölen sundu. Çekimlerde, takımın başantrenörü Inessa Korkmaz da yer aldı ve sporcuların motivasyonuna katkı sağladı. Takım, sezonu 3 Ekim Cumartesi günü Ankara'da PTT karşısında açacak. İlk iç saha maçında ise 10 Ekim Cumartesi günü Zeren Spor ile karşılaşacak.

Bu hazırlık süreci, Muratpaşa Belediyespor'un, hem takım ruhunu pekiştirmek hem de Antalya'nın tarihi güzelliklerini tanıtmak açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı