Muğla’da Jandarma Denetimleri: 20 Şüpheli Tutuklandı, 6 Aranan Kişi Yakalandı

1 Min Read

Muğla’da Jandarma Denetimleri Sonuç Verdi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, 17-23 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde, çeşitli suçlar nedeniyle aranan 20 şahsı adli mercilere teslim etti. Ayrıca, yakalama kararı bulunmaktayken henüz ele geçirilemeyen 6 kişinin de yakalandığı öğrenildi.

Denetimler Kapsamında Geniş Ölçekte Kontrol Yapıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, sorumluluk bölgelerinde 38 bin 358 kişiyi ve 11 bin 913 aracı denetimden geçirdi. Yapılan kontroller sonucunda, dolandırıcılık suçundan 8, hırsızlığa yönelik 4, kaçakçılıkla ilgili 1, uyuşturucu madde suçundan 11 ve diğer suçlarla bağlantılı olarak toplamda 33 kişi yakalandı. Toplamda 57 kişi gözaltına alınırken, bunlardan 20’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

JASAT Ekibi Başarılı Operasyonlar Gerçekleştirdi

Jandarma Dedektifleri (JASAT), arama kararına sahip 6 şahsı yakalayarak, adli makamlara sevk etti. Bu şahıslardan 5’i mahkemeler tarafından tutuklandı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı, gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ve aldığı güvenlik tedbirleri sayesinde; kasten yaralama, güveni kötüye kullanma, konut dokunulmazlığının ihlali gibi suçların azalmasını sağladığını bildirdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version