Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersin’de Uyuşturucu Suçlarından 15 Yıl Ceza Alan Hükümlü Yakalandı

    Mersin’de, uyuşturucu madde ticareti suçundan 15 yıl hapis cezasıyla aranan S.D., İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Hükümlü, jandarmedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

    Mersin'de, uyuşturucu madde ticareti suçundan 15 yıl hapis cezasıyla aranan

    Mersin’de uzun süre aranan bir hükümlü, uyuşturucu madde ticareti suçundan aldığı 15 yıl hapis cezası ile yakalandı ve cezaevine gönderildi.

    Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, çeşitli suçlardan aranan kişilerin yakalanması için özel bir operasyon düzenledi. Bu çalışmalar sırasında, uyuşturucu maddelerin ticaretini yapma ve kullanma suçlarından 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D.’nin bulunduğu adres tespit edildi. Jandarma, Yenişehir ilçesindeki lokasyona operasyon gerçekleştirdi. Yapılan baskın sonucunda, hükümlü S.D. yakalanarak gözaltına alındı; ayrıca kendisinin iki ayrı dosyadan da aranma kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

    Gözaltındaki işlemleri tamamlanan hükümlü, jandarma ve adliye süreçlerinin ardından cezaevine sevk edildi.