Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin’de düzenlenen operasyonda 3 kişi kaçak sigara ticareti yaparken yakalandı, büyük miktarda tütün ürünü ele geçirildi.

Mersin’de jandarma, kaçak sigara ticareti yapan 3 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlarda 18 bin 190 dolu makaron ve 187 kilogram kıyılmış tütün başta olmak üzere birçok kaçak tütün ürünü ele geçirildi. Şüpheliler, işlemler için Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Mersin'de jandarma, kaçak sigara ticareti yapan 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kaçak Sigara Operasyonu: Mersin’de 3 Gözaltı

Mersin’de, sigara kaçakçılığına karşı yürütülen operasyonlar sonucunda 3 kişi gözaltına alındı ve büyük miktarda kaçak tütün maddesi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, Akdeniz ve Bozyazı ilçelerinde sigara kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 3 şahıs hakkında istihbarat alındı. Bu bilgi doğrultusunda harekete geçen Jandarma ekipleri, söz konusu kişilerin adreslerine eş zamanlı baskın düzenledi.

Operasyonda Ele Geçirilen Malzemeler

Ekiplerin gerçekleştirdiği aramalarda, toplamda 18 bin 190 dolu makaron, 35 bin 800 boş makaron, bin 245 sarma kağıdı, bin 700 sigara filtresi, 3 bin 200 şeffaf sigara poşeti, 187 kilogram kıyılmış tütün, 12 adet elektronik sigara likiti ve 75 kilogram nargile tütünü gibi çok sayıda ürün ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak malzemelere el konulurken, gözaltına alınan şüpheliler, yasal işlemlerin başlatılması için Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Mersin’deki bu operasyon, sigara kaçakçılığına karşı yürütülen mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.