Mersin Tarsus’ta Su Borusu Patladı, Bahçeler Suyun İçinde Kaldı
Mersin’in Tarsus ilçesinde gerçekleşen su borusu patlaması sonucu en az üç sitenin bahçeleri suyla doldu. Bahçe duvarının yıkılış anı, bir cep telefonuyla kaydedildi.
Olay, dün Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan Ömer Nazmi Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, caddedeki su borusunun patlaması, çevrede büyük bir su baskınına yol açtı. Patlamanın ardından yükselen su, kısa sürede bahçelere yayılarak ciddi bir hasara neden oldu. Birçok araç, sahiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde su baskınından kurtuldu. Ancak, yalnızca bir araç zarar görerek su altında kaldı. Bunun yanı sıra, bir sitenin istinat duvarı da bu olay sırasında yıkıldı. MESKİ (Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi) ekipleri, olay yerine gelerek hem arızayı onardı hem de su birikintilerini tahliye etti.
Ayrıca, su dolu bahçenin istinat duvarının yıkıldığı anlar, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bahçenin suyla dolması ile duvarın yıkılış anının diğer siteye su akışıyla birlikte net bir şekilde göründüğü belirlendi. Bu dramatik anlar, bölgedeki halk tarafından da ilgiyle izlendi.
MERSİN’İN TARSUS İLÇESİNDE DÜN SU BORUSU PATLAMASI SONUCU BAZI SİTELERİN BAHÇESİ SUYA GÖMÜLDÜ. SİTELERDEN BİRİNİN BAHÇE DUVARININ YIKILMA ANIDA CEP TELEFONU KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.



