İstanbul'daki öğretmenler için düzenlenmesi planlanan Melike Şahin konseri, Artİstanbul Feshane'de beklenmedik bir şekilde iptal edildi, bu durum gelişen olaylarla birlikte şarkıcıyı gündemde tutmaya devam etti.

SON ANA KADAR BEKLEDİM YEMİN OLSUN

Konserin iptal edilmesinin ardından Melike Şahin, çeşitli açıklamalarda bulunarak dikkat çekti. Şahin, yaşanan durumu şu sözlerle açıkladı:

"Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim, yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için."

Geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan ve konser iptaliyle ilgili sosyal medyada yeniden gündeme gelen şarkıcı, özel bir projeden çıkarıldığı haberleriyle bir kez daha konuşuldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşacak olan 'Atatürk'e Saygı Albümü' projesinden çıkarıldığı belirtilen Melike Şahin, yapımcı Murat Yıldırım tarafından şu sözlerle duyuruldu:

"Geleceğe miras kalacak bir çalışmaya imza atıyoruz. Ata'nın sevdiği şarkılar 'Vasiyet' albümünde 9 çok değerli sanatçı tarafından seslendiriliyor. Bir şarkı için de Melike Şahin'e teklifte bulunmuştuk. Ama onu projemizden çıkardık. Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e de yapılmış demektir."

Editör: Haber Kenti Editör