MasterChef All Star'da eleme gecesinde veda eden isim belli oldu: Alican. Zaman zaman gündeme gelen hastalığı nedeniyle haftanın kaybedeni olarak elenen Alican, veda anında duygusal anlar yaşattı. Hasan ve Barbaros ise ilk turda başarılı performanslarıyla kendilerini eleme potasından kurtardılar.

İlk bölümde, yarışmacılar Bottarga ve Kuzu Kulağı malzemeleriyle yaratıcı tabaklar hazırladılar. Hasan ve Barbaros, bu zorlu turu başarıyla atlatarak eleme potasından çıkan ilk isimler oldular.

Eleme potasında kalan dört yarışmacı ise Bottarga ve Kuzu Kulağı tabağıyla değerlendirildi. Tadımlar sonrasında Alican, Esra, Dilara ve Batuhan eleme potasına kalan isimler oldu. Eleme tabağını ise Danilo Şef hazırladı.

Gecenin ikinci etabına geçildiğinde, Batuhan, Esra, Alican ve Dilara, daha zorlayıcı bir görevle karşılaştılar. Danilo Şef'in belirlediği "Linguistico" tabağını hazırlamak için kıyasıya bir mücadele başladı. Elenmekten kurtulan iki yarışmacı ise henüz belli değildi, heyecan dolu anlar devam ediyordu.

masterchef-alican-1.jpg

Editör: TE Bilisim