Marmaris Belediyespor İlk Antrenmanını Gerçekleştirdi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde profesyonelliğe geçiş liginde (PGL) mücadele eden Marmaris Belediyesi Futbol Kulübü Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Erkan Işıksal Tesisleri'nde yaptığı ilk antrenmanla başladı.
Teknik ekip yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, sezon öncesi çalışmalarına hız verdi. İlk antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Futbol A Takımı Sorumlusu ve Asbaşkan Selahattin Bilgin Özkaynak, başlangıcın sorunsuz geçtiğini belirtti. Özkaynak, “İlk hedefimiz, herhangi bir sakatlık yaşamadan, ayın 6'sına kadar burada çalışmalarımızı tamamlayıp kampa sağlıklı gitmek. Kampta hazırlık maçları oynayıp, şampiyonluk hedefiyle lig sürecini bekleyeceğiz” dedi.
Geçtiğimiz sezon elde edilen başarıların üzerine çıkma hedefinde olduklarını vurgulayan Özkaynak, “Bu sezon daha iyi sonuçlar almayı ve şehrin hak ettiği şampiyonluğu getirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Özkaynak, takımına güvendiğini belirterek, “Biz her yerde şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Rakiplerin önemi yok, bizim için asıl olan kendi takımımıza güvenmek” şeklinde konuştu.
Marmaris Belediyesi Futbol Kulübü, Erkan Işıksal Tesisleri'ndeki çalışmalarının ardından kamp programıyla hazırlıklarını sürdürecek ve yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek.





