Manisa’da 23 Yeni Hekim Ataması ile Sağlık Hizmetleri Güçleniyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’daki sağlık kuruluşlarına 12 uzman ve 11 pratisyen tabip ile birlikte toplam 23 hekimin atandığını açıkladı. Ayrıca, 2025 KPSS kapsamında 184 yeni sağlık personeli de görevlendirilecek. Yeni atamalar, sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak.

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’daki sağlık kuruluşlarına 12

AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 122. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası çerçevesinde Manisa’daki sağlık hizmetlerine katılan 23 yeni hekim atamasını duyurdu. Bu kapsamda, 12 uzman tabip ile 11 pratisyen tabip, yerel sağlık kurumlarında görev alacak. Yenişehirlioğlu, 2025 yılı KPSS ile 4-D Sürekli İşçi kadroları için toplam 184 sağlık personelinin de atanacağını belirtti.

Yenişehirlioğlu, sağlık kadrosundaki bu artışın, Manisa’da sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini ve erişilebilirliğini artırmayı amaçladığını ifade etti. “Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile birlikte Manisa’ya 12 uzman ve 11 pratisyen hekim kazandırdık. Bu yeni atamalar, sağlık altyapımızı güçlendirecek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmamıza yardımcı olacak” diye konuştu. Ayrıca, 2025 yılı itibarıyla hemşire, ebe, fizyoterapist ve diğer alanlarda 184 yeni personelin göreve başlayacağı bilgisini aktaran Yenişehirlioğlu, bu güçlü ekibin sağlık hizmetlerinin hızını ve kalitesini önemli ölçüde artıracağını belirtti.

Manisa’nın sağlık sistemini kuvvetlendirmeye devam ettiklerinin altını çizen Yenişehirlioğlu, sağlık hizmetlerinin vatandaşlar için daha hızlı ve verimli hale geleceğini vurguladı. Son olarak, bu gelişmelerde katkı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti. Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde nitelikli sağlık insan kaynağının artırılmasına yönelik çalışmaların da sürdürüleceğini sözlerine ekledi.