Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manavgat Belediyesi Başkan Vekili, Personel İle Saha Ziyaretlerine Başladı

Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, belediye hizmetlerini yerinde görmek amacıyla saha ziyaretlerine başladı. Çiçek, çalışanlarla bire bir görüşerek öneri ve taleplerini dinledi. Ziyaretler, hizmetlerin etkinliğini artırmayı hedefliyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

Manavgat Belediyesi’nde Saha Ziyaretleri Başladı

Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, belediyenin sunduğu hizmetlerin aksamadan sürdürülmesi amacıyla saha ziyaretlerine hız verdi. Bu ziyaretler kapsamında, bağlı şantiyelerde ve çeşitli hizmet birimlerinde görevli olan personelle bir araya gelen Çiçek’e, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de katılım gösterdi.

Çalışma Ortamları Yerinde İnceleniyor

Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, gerçekleştirdiği ziyaretlerde hem çalışma koşullarını yerinde değerlendirdi hem de çalışanların taleplerini ve önerilerini doğrudan dinleme fırsatı buldu. Çiçek, ziyaret ettiği her birim ve şantiyede çalışanlarla birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Teşekkür Mesajı

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Çiçek, “Sahadaki çalışma koşullarını yerinde görmek, ihtiyaçları doğrudan dinlemek ve kolektif bir şekilde daha etkili adımlar atmak için hem personellerimizi hem de vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Her bir çalışanımız, Manavgat’ımız için büyük bir fedakarlıkla hizmet veriyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma özverileri ve katkıları için teşekkür ediyorum,” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı