Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muşspor, Yeni Sezon Hazırlıkları Kapsamında Antrenmanlarını Muş’ta Başlattı

Muşspor, 10 Temmuz’da başladığı kamp çalışmalarını 20 Temmuz’a kadar Muş’ta sürdürecek. Teknik Direktör Fatih Çardak, mevcut kadronun yüzde 70’ini koruyarak yeni sezon hedefi için güçlü bir başlangıç yapmayı amaçladıklarını açıkladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Muşspor’un Hazırlıkları Devam Ediyor

Muşsport, 20 Temmuz tarihine kadar sürecek olan Muş kampını tamamladıktan sonra, Afyon ve Bolu’daki kamplarda hem fiziksel hem de taktiksel antrenmanlarına devam edecek.

Geçtiğimiz sezon harika bir performans sergileyerek TFF 2. Lig hasretini bitiren Muşspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına Muş’ta başladı. 10 Temmuz 2025 tarihinde bir araya gelen sarı-beyazlı takım, ilk etap kamp çalışmalarını bu şehirde yürütüyor. Teknik ekip, geçen sezon kadro yapısını korumayı hedeflerken, mevcut oyuncuların yaklaşık yüzde 70’inin takımda kalmasını sağladı. Bu temel kadro üzerine, önceden tanıdıkları ve güven duydukları isimlerle ligde uyum sağlayabilecek yeni transferler eklendi. Bu strateji sayesinde, Muşspor’un oyun kalitesini artırmak ve sezon hedeflerine daha sağlam adımlarla ilerlemek amaçlanıyor.

Teknik Direktör Fatih Çardak’ın Değerlendirmesi

Muşspor’un Teknik Direktörü Fatih Çardak, yeni sezonda mücadele edecekleri TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta güçlü bir başlangıç yapmak için çalıştıklarını vurgulayarak, “Geçen sezon harika bir performans göstererek TFF 2. Lig özlemimizi sona erdirdik; bu herkes için çok sevindirici bir deneyim oldu. Yeni sezon hazırlıklarımızda mevcut kadromuzun oyun yapısına uygun olan yaklaşık yüzde 70’lik kısmını koruduk. Üzerine, daha önce birlikte çalıştığımız, karakterini ve oyun stilini bildiğimiz futbolcuları ekleyerek, takımımızı güçlendirmeye çalıştık. Bu transfer hamlelerinde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Başkanımızla birlikte, ‘2030 vizyonu’ çerçevesinde daha kurumsal ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmak için planlar yaptık ve hayata geçirdik. Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edeceğiz ve lig zorlu görünüyor. Hedeflerimizi gerçekleştirmek adına 10 Temmuz’da toplandık ve ilk etap kampımızı Muş’ta gerçekleştiriyoruz. Bu kamp süresince, fiziksel parametreleri geliştirmek amacıyla çeşitli performans testleri uyguluyoruz. Muş etabını 20 Temmuz’a kadar sona erdirmeyi planlıyoruz. Daha sonra Afyon ve Bolu kampına geçerek, fiziksel ve taktiksel çalışmalarımızı derinleştirecek ve hazırlık maçları ile lig öncesi durumumuzu değerlendireceğiz. Erken toplanmak, takım içindeki uyumu hızlandıracak; böylece lige daha hızlı hazırlanmaya odaklanabileceğiz. Amacımız lige güçlü bir başlangıç yapmak ve artan bir performansla hedeflerimize ulaşmak.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı