Malatya’da Parkta Silahlı Saldırı: Bir Genç Yaralandı
Malatya’nın Sümer Parkı’nda meydana gelen silahlı saldırıda bir genç yaralandı.
Olay, akşam saat 20.15 civarında İnönü Caddesi üzerindeki parktaki bir grup içerisinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki H.B.G. adlı gence, belirsiz bir araçtan tabancayla birkaç el ateş açıldı. Saldırının hedefi olan genç, sol bacak ve ayak kısmından yaralanarak yere düştü. Olay yerinden hızla uzaklaşan saldırganlar, henüz yakalanamadı.
Hemen olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralı genci acil olarak hastaneye kaldırdı. Polis ise saldırganları tespit edip yakalamak için soruşturma başlattı. Olayın detayları ve saldırganların kimlikleri üzerine çalışmalar devam ediyor.
Olay Sırasında Yaşananlar
Görgü tanıkları, aracın hızlı bir şekilde olay yerinden kaçtığını belirtiyor. Bölgedeki güvenlik kameraları, olaya dair ipuçları sağlayabilir. Polis, park çevresindeki güvenlik önlemlerini artırarak, bölgedeki diğer potansiyel saldırılara karşı önlem almayı hedefliyor.
Malatya halkı, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için yetkililerden daha sıkı güvenlik önlemleri talep ediyor. Saldırganların en kısa sürede yakalanması için bölgedeki araştırmalar sürdürülüyor.
MALATYA’DA PARKTA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ YARALANDI
MALATYA’DA PARKTA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ YARALANDI
MALATYA’DA PARKTA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ YARALANDI
MALATYA’DA PARKTA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ YARALANDI
ZİRAAT MÜHENDİSİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
ZİRAAT MÜHENDİSİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU








