Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Konser Erteleme Açıklaması
Malatya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in Balçova ilçesinde yaşanan üzücü olaylar sebebiyle bugün gerçekleşmesi planlanan konser etkinliğini erteledi. İki polis memurunun şehit düştüğü hain saldırı ve belediye çalışanı Erkan Karadağ’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi bu kararda etkili oldu.
Başkan Sami Er’den Duygusal Mesaj
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yaşanan olayların büyük bir üzüntü yarattığını ifade etti. Başkan Er, “Bugün iki yürek parçalayıcı haberle sarsıldık. İzmir Balçova’da yer alan polis merkezimize yönelik gerçekleştirilen saldırıda, iki değerli polisimiz şehit oldu. Ayrıca, bir trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşimiz Erkan Karadağ da görevini icra ederken şehitleşmiştir. Bu nedenlerle bugün yapmayı düşündüğümüz konseri ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık” şeklinde konuştu.
Başkan Er, şehit düşen polis memurları ve hayatını kaybeden Erkan Karadağ’ın ailesine baş sağlığı dileyerek, kayıpların toplumda büyük bir acı yarattığını vurguladı.
GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI YAKUP ODABAŞI, GÜNDÜZ ALP İLKOKULU’NDAKİ 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI
GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI YAKUP ODABAŞI, GÜNDÜZ ALP İLKOKULU’NDAKİ 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI