Lüküs Hayat Sigortası ile Araç Sahibi Olma Fırsatı
Maher Holding’in çatısı altında faaliyet gösteren Quick Hayat ve QCAR, Lüküs Hayat sigorta ürününü tanıtarak hayat sigortacılığında devrim niteliğinde bir adım atıyor. Düşük primler ve vergi avantajları sunan bu ürün, sigorta yaptıran bireylere araç sahibi olma fırsatı tanıyor.
Gençler İçin İdeal Bir Ürün
Quick Hayat, yeni tanıttığı Lüküs Hayat Sigortası ile hayatlarına yeni bir yön vermek isteyen herkese kapı aralıyor. Düşük primler ve sağlanan vergi avantajlarıyla birlikte, sigorta sahipleri araç edinme şansına sahip olacaklar. Bu ürün, özellikle araç sahibi olma konusunda zorluk yaşayan gençler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Lüküs Hayat, tasarruf aracı olarak da kullanılabilme imkanı ile dikkat çekiyor.
İnovatif Bir Yaklaşım
Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, Lüküs Hayat Sigortası’nın QuickFinansall ekosisteminin en iyi örneklerinden biri olduğunu belirtti. Sigorta dışındaki grup şirketlerinin işbirliğiyle oluşturulan bu inovatif ürün, geleneksel hayat sigortacılığının ötesine geçerek toplumsal ihtiyaçlara cevap veriyor. Yaşar, ilk defa hayat sigortası kapsamında araç edinme seçeneğinin sunulduğunu vurgulayarak, yenilikçi ürünlerin hayat sigortacılığını nasıl geliştirebileceğine dair umut veriyor.
Gençlerin İhtiyacına Cevap
Quick Hayat Sigorta Genel Müdür Vekili Volkan Terzioğlu, yaptıkları araştırmalarla özellikle genç çalışanların araç edinme talebinin yüksek olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Ancak, yüksek kredi maliyetleri ve finansal belirsizlikler nedeniyle bu talebin ertelemelerle sonuçlandığını dile getiren Terzioğlu, bu durum için Lüküs Hayat Sigortası’nı geliştirdiklerini ifade etti. Bu ürün, hayat sigortasının sağladığı vergi avantajları ile dövize endeksli birikim olanağını bir araya getirdiğini belirtti.
Lüküs Hayat ile Araç Edinme Süreci
Sigortalılar, poliçenin başlangıcında almak istedikleri aracın değerini kendileri belirleyerek Quick Hayat’a başvuruyor. Araç bedeline karşılık gelen prim tutarları, sigortalı tarafından aylık ödenerek TL veya döviz cinsinden biriktiriliyor. Bu süreçte, hayat sigortasının sunduğu yüzde 40’lık vergi indiriminden yararlanarak ödenecek tutarın minimizedildiği vurgulanıyor. Sigortalının birikimi araç değerinin yüzde 25’ine ulaştığında QCAR ile ortak araç edinme opsiyonu devreye girerken, araç bedelinin yüzde 50’sine ulaşılması durumunda ortak sahiplik modeli hayata geçiriliyor. Araç sahibi olmak istemeyenler ise düşük kesinti oranlarıyla birikimlerini alarak sistemden çıkabiliyorlar.

