Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya’da hakkıda 12 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

    Kütahya’da dolandırıcılık suçundan 12 yıl 11 ay 25 gün hapis cezası bulunan 27 yaşındaki S.K., jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Tutuklanan S.K., Kütahya T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

    Kütahya'da dolandırıcılık suçundan 12 yıl 11 ay 25 gün hapis

    **Kütahya’da Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı**

    Kütahya’da, dolandırıcılık suçu nedeniyle toplamda 12 yıl, 11 ay ve 25 gün hapis cezası bulunan bir kişi, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon ile gözaltına alındı.

    Operasyon Sonrası Gözaltı

    Kütahya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespit edilip yakalanması amacıyla kapsamlı bir istihbari çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda, dolandırıcılık suçundan cezası kesinleşen 27 yaşındaki S.K., Kütahya Merkez ilçesi Akkent Mahallesi’nde bir adrese düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

    Adli Süreç Başladı

    Yakalanan şüpheli, adli makamlara sevk edildi ve burada tutuklanarak Kütahya T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı